Mainos
Mainos

Pekka Hyysalo: Henkiinjääminen oli parempi kuin lottovoitto

Vaikeasti loukkaantunut, mutta hienosti kuntoutunut freestylelaskija Pekka Hyysalo kiittää hyvää onneaan. Mies toivoisi kaikille loukkaantuneille yhtä hyviä mahdollisuuksia kuntoutumiseen.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-koneen käynnistää vammautunut freestylelaskija Pekka Hyysalo. Vaikeasti rinteessä loukkaantunut, mutta hienosti kuntoutunut, Hyysalo tunnustaa lottoavansa aina silloin tällöin

– Ikinä en ole Lotosta voittanut mitään isompaa, mutta se, että jäin henkiin silloin oli kyllä parempi kuin mikään lottovoitto, mies tuumaa.

Vaikka oma henkilökohtainen lottovoitto on jo saavutettu, löytäisi mies toki käyttöä pienelle lottopotille.

– Haluaisin tehdä omasta Fight back -brändistäni aika paljon isomman jutun. Joku miljoonakin antaisi jo aika paljon lisää vipuvartta, Hyysalo miettii.

– Brändin idea on se, että kun se paisuu tarpeeksi isoksi, niin se pystyy tarjoamaan myös muille loukkaantuneille mahdollisuuksia toteuttaa oma fight backin, eli taistelun takaisin elämään, hän kertoo.

"Juokseminen on pirun siistiä"

Hyysalo kiittelee omaa hyvää onneaan, hänen kuntoutumisensa on edistynyt huimin askelin.

– Tein paluun suksien päällä jo 11 kuukautta loukkaantumisen jälkeen. Se oli ehdottomasti yksi suurimmista etapeista kuntoutumisessani.

Tällä hetkellä kovaa vauhtia kuntoutunut Pekka Hyysalo treenaa jo juoksemista.

– Treenaan juoksua fysioterapiassa noin kolmena päivänä viikossa. Se on pirun siistiä! On hienoa, kun kehitystä tulee niin nopeasti, että sen huomaa itsekin.

– Minulla on käynyt erittäin hyvä tuuri joka välissä. Minulla on matava perhe ja äitini on onnistunut pelaamaan asiat niin, ettei oma fight backini ole jäänyt taloudellisista tekijöistä kiinni. Haluaisin, että kaikilla loukkaantuneilla olisi mahdollisuus samaan.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15!  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme