Mainos
Mainos

"Melkein kaikki muu on mennyt vaihtoon paitsi vaimo" – mitä kuuluu 46,1 miljoonaa euroa Eurojackpotista voittaneelle suomalaismiehelle?

Veikkaus haastatteli Eurojackpot-voittajaa, joka voitti elokuussa 2015 Eurojackpotista 46,1 miljoonaa euroa.

Mitä kuuluu vuonna 2015 elokuussa 46,1 miljoonaa euroa voittaneelle miehelle? Veikkaus haastatteli Eurojackpot-voittajaa, jonka mukaan ensimmäiset puoli vuotta menivät sumussa. Nyt elämä on normalisoitunut.

– Ensimmäinen puoli vuotta meni jonkinlaisessa hämmästyksessä ja sumussa, ja välillä jopa pelossakin. Sitä tunnetta on vaikea edes jälkikäteen ymmärtää, miltä silloin tuntui. Ja sitä tunnetta on vaikea edes täysin kuvailla ulkopuoliselle miltä oikeasti tuntui, voittaja kertoo.

– Monta kertaa sitä tuli mietittyä, että nyt kun olen miljonääri, niin minkälainen minun kuuluisi olla? Nyt kahden vuoden jälkeen huomaan, että tällainen olen, ihan sama ihminen kuin ennenkin. Käyn kaupassa ja kannan itse kauppakassini autoon, teen ruokaa ja joskus matkustelen. Paljon ihan arkisia asioita edelleen, vaikka paljon teen asioita, joita en ennen pystynyt tekemään. Nautin kyllä tästä elämäntilanteesta tosi paljon! Kukapa ei nauttisi?

Sitä, miksi voiton jälkeen pelotti, voittaja ei vieläkään osaa sanoa. Jättipottiin ei pystynyt varautumaan mitenkään, ja voitto olikin totaalinen shokki.

Voittopotista on edelleen rahaa jäljellä

Rikastumisen jälkeen voittaja kertoo tulleensa jopa tarkemmaksi päätöksissään. Voittopotista on edelleen rahaa jäljellä.

– Melkein kaikki muu on mennyt vaihtoon paitsi vaimo. Hyvää ei kannata vaihtaa, hän kertoo.

Oma terveys on noussut uuteen arvoon.

– Olen panostanut omaan hyvinvointiini urheilemalla ja terveellisillä elämäntavoilla muutenkin. Liikun päivittäin.

"On ihan mieletön tunne, kun voi toteuttaa omia unelmia"

Haastavinta voiton jälkeen on ollut kohdata kateus, jota toisen menestys ihmisissä aiheuttaa. Voittaja on kuitenkin oppinut suhtautumaan ihmisten reaktioihin. Hän iloitsee siitä, että voi elää perheensä kanssa elämää, josta on aina haaveillut. Samalla raha on auttanut hänen läheisiään.

– Olen osallistunut hyväntekeväisyystempauksiin, ja se on ollut ihana asia. On iso ilo auttaa muita, kun on itse saanut apua.

Tulevaisuuden suurvoittajia hän neuvoisi nauttimaan elämästä rohkeasti.

– On ihan mieletön tunne, kun voi toteuttaa omia unelmia. Esimerkiksi on ihanaa loikoilla koko marraskuu-joulukuu Espanjan huvilalla auringossa, kun Suomessa sataa vettä ja on pimeätä. Ihan vaikka siksi, että jos ei huvita olla vesisateessa, voittaja sanoo.

– Missään nimessä ei kannata jäädä miettimään, että voinko nauttia ja käyttää voittoani. Jos ei hyppää uuden mahdollisuuden mukaan, niin ei ikinä tiedä, mitä olisi saanut kokea. Antakaa palaa vaan! Kerran täällä eletään.

Lähde: Veikkaus

***


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme