Mainos
Mainos

Mikael Gabriel lottoaa keikkamatkoilla

Lottokoneen tällä viikolla käynnistävä Mikael Gabriel kertoo lottoavansa silloin tällöin. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla lähetyksessä vierailee rap-muusikko Mikael Gabriel. Jaksossa esitellään myös Pelastakaa Lapset ry:n Netari-nettinuorisotalo, jonka toiminta mahdollistetaan veikkausvoittovaroin.

Mikael Gabriel kertoo itse lottoavansa silloin tällöin keikkamatkoilla, ja muutamia kymppejä on voittojakin napsahtanut kohdalle. Hänen lähipiiriinsä tuli kuitenkin aikoinaan isompi voitto. 

– Ukkini voitti aikoinaan kuusi oikein. Muistan, että siitä puhuttiin silloin paljon, tähti kommentoi. 

Mies kertoo itsekin viimeksi Eurojackpotin jättipotin arvonnan yhteydessä miettineen managerinsa kanssa mitä lottovoitolla tekisi.  

– Ostaisin pari kämppää ja autoa sekä asunnon ulkomailta. Vaatekaappikin laitettaisiin uusiksi. Maksaisin myös perheen ja läheisten velat pois, artisti summaa. 

Yleensä tähti laittaa kuponkiinsa sekalaisia numeroita, mutta suosikkinumerotkin pääsevät joskus lappuun, vaikka niillä ei olekaan voittoa tullut. 

– 7, 17 ja 39. Numerot ovat pelinumeroitani jalkapallossa ja salibandyssä. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15!  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme