Mainos
Mainos

Mila Kajas-Virtanen käynnistää lottokoneen: Jos sattuisi itse voittamaan

Kaikkien aikojen jättipotti saa myös Suomen Taitoluisteluliiton viestintäpäällikön ja entisen taitoluistelijan Mila Kajas-Virtasen lottoamaan.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tulevana lauantaina lottokoneen käynnistää Suomen Taitoluisteluliiton viestintäpäällikkö Mila Kajas-Virtanen.

– En lottoa joka viikko, mutta taloudesta löytyy kyllä innokas lottoaja, hän kertoo.

– Muistan lapsuudesta, että isäni lottosi joka viikko. Lauantain lottolähetys oli siis lapsuudenkodissani keskeisellä sijalla ja joskus minäkin pääsin valitsemaan kupongin lottonumeroita.

"Nyt lottoan!"

Tänä viikonloppuna Lotossa on luvassa kaikkien aikojen jättipotti, peräti 13 100 000 euroa. Se saa myös Mila Kajas-Virtasen rustaamaan lottokupongin.

– Nyt lottoan kyllä! Jos nyt itse kerta menen lottokoneen käynnistämään, niin pitäähän minulla olla jotain jännitettävääkin, hän nauraa.

– Se tässä olisikin, jos itse sattuisi voittamaan. Se olisi aika merkillinen juttu!

Loton jättipotin lisäksi Mila Kajas-Virtanen jännittää viikonloppuna pidettäviä muodostelmaluistelun MM-kisoja. Mitä taitoluisteluliiton viestintäpäällikkö odottaa kisoilta?

– Ainakin mitalia, jos en kahta. Molemmat joukkueet lähtevät itse tavoittelemaan kultaa, eikä minulla ole mitään syytä odottaa yhtään vähempää heiltä.

– Tiedät, että joukkueet ovat niin hyviä, että voivat sieltä pari mitalia tuoda. Kulta ja hopea, siitä lähdetään.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme