Mainos
Mainos
Mainos

Miljoona vaihtui kahdeksi – oululaismiehellä kävi mieletön mäihä

Oululaismiehen miljoonavoitto oli ensimmäinen tuplattu päävoitto Jokerissa.

Oululaismies teki historiaa napattuaan Jokerin ensimmäisen tuplatun päävoiton. Miljoona vaihtuikin äkkiä kahdeksi miljoonaksi.

Eläkeläismies oli seuraamassa Viking Loton ja Jokerin arvontaa vaimon katsellessa elokuvaa toisessa huoneessa. Numeroiden ratkettua miehen suusta kajahti riemuisa huuto.

– Täällä toisessa huoneessa taitaa olla miljonääri!

Mies oli valinnut illan peliinsä tuplausominaisuuden, joten miljoonan päävoitto olikin yhtäkkiä tuplasti enemmän. 

– Ei tullut ihan uni silmään sinä yönä, voittaja muistelee Veikkaukselle.

Jokerin lisäksi tuplattuja päävoittoja on aikaisemmin löytynyt Lotosta. Loton on voinut tuplata kesäkuusta 2014 alkaen, minkä jälkeen tuplattu päävoitto on osunut kuuteen päävoittoriviin. Historiallinen tuplaushetki koettiin puolestaan Lotossa vuonna 2015, kun tuplausnumero 36 osui samalla kierroksella kahteen 7 oikein -voittoriviin.

Hieman parempaa majoitusta?

Pohjois-Suomessa asuvalla pariskunnalla on ollut tapana lähteä reissuun muutamankin kerran vuodessa. Lähtökään ei eläkeläispariskunnalle ole työajoista kiinni ja tuohan raha myös vapautta matkusteluun.

– On meillä nytkin jo kaksi matkaa varattuna, mies kertoo Veikkauksen haastattelussa.

Voiton myötä matkoilla voi myös olla aavistuksen paremmat yösijat.

– Ei meillä huonoja reissuja ole tähänkään asti ollut. Hyviä hotelleja olemme löytäneet. Eikä sen tarvitse välttämättä viiden tähden hotelli olla, pohjoisen mies jatkaa.

Voittorahoilla on ehditty käydä myös asuntokaupoilla sekä hankkia upouusi auto.

Voittajat aikovat muistaa myös lähipiiriään.

Kahveilla käytiin

Voittaja pelasi Veikkaus-kortilla, joten hän sai rahat suoraan tililleen. Pariskunta kävi kuitenkin kahvittelemassa Veikkauksella.

– Oman kokemukseni mukaan voittokahvien juominen tuo monille voittajille varmuuden tunteen voiton suhteen, vaikka voittosumma tulisikin kätevästi suoraan tilille. Monet voittajat ovat kahville tullessaan vielä jokseenkin hämmentyneessä tilassa ja ajatukset voitosta selkiytyvät vasta myöhemmin, kertoo Veikkauksen tiedottaja Minni Soverila.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme