Mainos
Mainos
Mainos

Nyt on millä mällätä! Lottovoittaja täräytti taksilla Tampereelta Vantaalle hakemaan miljooniaan

Voittokahveille saapui taannoin poikkeuksellinen seurue. Kahdeksan miljoonaa voittaneen lottovoittajan ja tämän ystävän lisäksi kahville saapui myös parivaljakon etelään tuonut taksikuski.

Eläkkeellä oleva tamperelainen saapui kuun vaihteessa Vantaalle noutamaan lottopottiaan. Voittajan erityiseksi onneksi hän oli pelannut lottorivinsä tuplana. Tuplausnumero 3 osui voittavaan riviin (kierroksella 11/2016), joten hän sai neljän miljoonan päävoiton kaksinkertaisena. Reissu oli siis lopulta kahdeksan miljoonan arvoinen.

Tampereen eteläosassa asusteleva voittaja säilytti voittotositetta hyvin rennosti kotonaan, eikä pelännyt sen hukkumista tai tuhoutumista. Hieman voitto kuitenkin häiritsi tyyntä mielenlaatua.

– Minulta menivät yöunet kolmeksi viikoksi, voittaja kertoo.

– Säästelen niitä kuponkeja, joilla on tullut pienempiä voittoja ja niitä on vuosien saatossa kertynyt jo kunnon laatikollinen. Mitään tämän kaltaista ei ole kuitenkaan ennen sattunut eteen.

Voittaja aikoo viettää rahoilla lokoisia eläkepäiviä ja autella muita. Haaveissa siintää oma kesämökki järven rannalta.

– Näitä järviähän tällä seudulla riittää, voittaja kertoo naureskellen.

Onnettarelta joka vuosi uudet numerot

– Kone arpoo minulle aina kerran vuodessa uuden rivin. Pelaan sitten sillä säännöllisesti läpi vuoden, kunnes taas seuraavana vuonna otan uudet numerot, voittaja avaa taktiikkaansa.

– En itse yleensä tarkista numeroitani, vaan käyn aina kioskissa tarkistuttamassa kuponkini ja sen mahdolliset voitot. Kioskissa sitten myyjä kertoi, että nyt onkin tullut isompi voitto. Hän ei kuitenkaan koneelta nähnyt, miten iso voitto on kyseessä ja neuvoi menemään Danske Bankin konttoriin.

– Olin aika hämmästynyt, mutta tein tietenkin työtä käskettyä.

Voittaja kertoo, että rahojen saaminen osoittautuikin luultua hankalammaksi.

– Danske Bankissa sanottiin, että voitto on sen verran suuri, ettei heiltäkään tällaisia rahoja saa. Sitten matkustin vielä Vantaan pääkonttoriin, jossa sain voiton turvaan tililleni.

Kohtalo yhdisti taksikuskin ja voittajan

– Kotona Tampereella lähdimme kaverini kanssa etsimään kyyditsijää kohti etelää. Olin varannut käteistä vain menomatkaa varten. Tarkoituksena oli nostaa paluumatkaa varten rahaa sitten, kun saan Vantaalta lottovoiton lunastettua tililleni, voittaja kertoo.

– Näimme taksin parkissa Sokoksen takana ja yritimme päästä sen kyytiin, mutta auto olikin tyhjä. Vaihdoimme sitten Keskustorin taksitolpalle, johon pian tulikin samanmerkkinen auto, voittaja kuvailee matkan alkutaivalta.

Voittokahvien aikana kävi ilmi, että kyseessä oli itse asiassa ollut molemmilla kerroilla sama taksi. Taksikuski kertoi saapuneensa tolpalle suoraan lounaalta, jonka ajaksi hän oli parkkeerannut autonsa juuri Sokoksen taakse.

– On tämä kyllä omalla uralla erittäin mieleenpainuva kokemus, taksikuski kertoo.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme