Mainos
Mainos

Olympiavoittaja Minna Nieminen: Lottoa heräteostoksena

Tulevana lauantaina Lotto-koneen käynnistävä olympiamitalisti Minna Nieminen kertoo lottoavansa heräteostoksena. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-koneen käynnistää olympiamitalisti ja soutaja Minna Nieminen. Lähetyksessä tutustutaan Anjalan Nuorisokeskukseen, jossa nainen on töissä ohjaajana.

Nieminen kertoo lapsuudessa lotonneensa usein mummonsa kanssa. 

– Se oli aina jännää kun piti mustekynällä osua oikeisiin ruutuihin, eikä saanut mennä yli. Silloin nuorena käytettiin lottonumeroina syntymäpäiviä ja muita tärkeitä numeroita. 

Nykyään hänen lottoamisensa on jäänyt vähemmälle. 

– Nykyään teen usein heräteostoksena lottoa. Kaupan kassalla usein muistan, että voisin lotota, nainen kuvailee. 

Jos lottovoitto napsahtaisi Niemisen tilille, löytyisi sille heti käyttötarkoitus. 

– Olen haaveillut vanhasta kartanosta tai koulusta jonka voisi restauroida. Koska urheilu on lähellä sydäntäni, niin siellä olisi myös urheiluvarasto, että voisin kutsua myös kaverit, hän kuvailee.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15! 

  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme