Mainos
Mainos

Olympiavoittaja paljastaa kummallisen Lotto-tapansa: "Emäntä pitää meediona"

Lauantaina lottokoneen käynnistävällä Leo-Pekka Tähdellä on historiaa lottonumeroiden oikein arvailuista. Lauantaina nähdään, kuinka moni numeroista osuu tällä kertaa oikeaan.

Pyörätuolikelauksen paralympia-mitalisti Leo-Pekka Tähti katsoo Lotto-lähetyksen välillä myös silloin, kun ei ole itse lotonnut. Hänen tapanaan on arvailla, mikä numero koneesta seuraavana pyörähtää.

– Pari kertaa viimeinen numero on osunut oikeaan ja emäntä epäilee, että olen meedio, Tähti nauraa.

– Mutta eihän sillä paljoa tee, että vain viimeinen numero on oikein.

Tähti käynnistää Lotto-koneen ensi lauantaina ja aikoo laittaa kupongin vetämään. ”Meedionlahjoja” testataan siis käytännössä.

– Kuponkia täyttäessä pitää varmaan ihan keskittyä!

Jos päävoitto todella tulee, Tähti tietää jo, mihin hän aikoo käyttää rahat. Kun asunto jo löytyy, seuraava hankinta on kunnon auto.

– Varmaan Bemari… Joku vähän kalliimpi katumaasturi.

– Mutta jos päävoitto tulisi, olisi sen verran valinnanvaraa, että vaikeaa sanoa!

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15. 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme