Mainos
Mainos

Oopperalaulaja Lotto-vieraaksi: Iso potti houkuttelee lottoamaan

Lotto-vieraaksi saapuva baritoni Jussi Merikanto paljastaa lottoavansa lasten syntypäivien numeroilla. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla lähetyksen vieraaksi saapuu oopperalaulaja Jussi Merikanto. Jaksossa esitellään myös Cantores Minores -kuoroa. 

Lottokoneen käynnistävä Merikanto kertoo lottoavansa usein, aina isomman päävoiton houkuttelemana. Numeroiksi kuponkiin laitetaan lasten syntymäpäiviä. Mies muistaa Lotto-lähetykset myös omasta lapsuudestaan. 

– Mummini oli innokas lottoaja ja joka kerta, kun kävin kylässä niin sain laittaa oman numerorivin. Hän piti tarkkaan ylhäällä jos voittoja oli sillä rivillä tullut niin seuraavalla kerralla sain voitot itselleni, baritoni paljasti.

Mies sanoo vielä odottavansa päävoittoa ja sille löytyy jo käyttötarkoituskin! 

– Yhtenä tekona perustaisin varmaan rahaston joka tukisi Itämeren suojelua ja kulttuuria, Merikanto summaa.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaina klo 22.15

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme