Mainos
Mainos

Paavo Arhinmäki: Näin käyttäisin lottovoiton

Tällä viikolla lottokoneen käynnistää ministeri Paavo Arhinmäki. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tulevana lauantaina lottokoneen käynnistää kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki. Hänen johdolla jaetaan vuosittain yli 500 miljoonaa euroa veikkausvoittovaroja tuhansille kohteille - taiteelle, tieteelle, liikunnalle ja nuorisotyölle.

Arhinmäki paljastaa lottoavansa aina samoilla numeroilla, jotka muodostuvat erilaisista syntymäajoista ja suosikkipelaajien pelinumeroista. Miehen jääkaapin ovessa onkin magneetilla kiinni kymmenen viikon kestolotto.

– Lottoamisessa on se hienous, vaikka ison voiton todennäköisyys on häviävän pieni, menevät rahat tärkeisiin tarkoituksiin. Suomalainen todellakin voittaa aina, hän kuvailee.

Arhinmäki paljastaa onnettaren suosineen häntä jonkin aikaa sitten 5+1-voitolla, jolla sai uuden kestoloton. Jos kuitenkin Loton pääpotti osuisi ministerin kohdalle, olisi hänellä rahoille jo käyttötarkoitus.

– Jos pääpotti olisi oikein muhkea, voisi perustaa lasten ja nuorten kulttuuri ja urheilutoimintaa tukevan rahaston tai säätiön. Voisi pyörittää myös epäkaupallista taidegalleriatoimintaa ja rahoittaa jalkapalloseuran toimintaa, hän kertoo. 

Lotto lauantaina MTV3-kanavalla klo 22:15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme