Mainos
Mainos

Salibandy-tähti lahjoittaisi lottopotistaan hyväntekeväisyyteen

Suomalainen salibandyn pelaaja ja lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Kohonen jakaisi lottovoittonsa lapsilleen ja hyväntekeväisyyteen.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3 000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla vieraana lottostudioon saapuu salibandyn huippuammattilainen Mika Kohonen. Hän on voittanut urallaan Ruotsin mestaruuden, maailmanmestaruuden ja Champions Cupin. Lisäksi hänet on valittu viisi kertaa maailman parhaaksi salibandypelaajaksi. Kohonen pääsee käynnistämään lauantaina lottokoneen ja jakamaan 1,3 miljoonan lottopotin jollekin onnekkaalle.

– Tämä on todella mukava yllätys ja hieno kunnia, Kohonen sanoo.

Mikäli lottovoitto sattuisi hänen kohdalleen, käyttäisi mies rahat lapsiinsa, perheeseensä, sukulaisiinsa ja hyväntekeväisyyteen.

– Lottovoitolla varmistaisin, että lapsillani on turvattu tulevaisuus. Lisäksi lahjoittaisin rahaa hyväntekeväisyyteen ja lasten urheilun tukemiseen. Ihan viimeiseksi ostaisin itselleni ja perheelleni jotain kivaa.

Kohosen ensimmäiset muistikuvat lotosta sijoittuu lapsuuteen.

– Muistan, kun seurasimme yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa lähetystä. Enpä olisi silloin uskonut, että joku päivä olisin itse mukana arpomassa numeroita.

Kohonen asuu tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta matkustaa säännöllisesti Ruotsiin perheensä luo. Suomalainen salibandyikoni siirtyi vastikään hallitsevan Suomen mestari Seinäjoen Peliveljien riveihin yhden vuoden sopimuksella.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme