Mainos
Mainos

Suomalaismiehellä mieletön mäihä rahapeleissä – kolme täysosumaa: "On vain tullut tunne, että nyt kannattaa ostaa"

Erään suomalaismiehen onni hipoo pilviä, paljastaa Veikkaus.

Pohjoispohjalainen mies on varsinainen Hannu Hanhi – hän on voittanut jo kolme kertaa täysosuman Viking Lotossa. Iloa ei himmennä sekään, että joka kerta kyseessä on ollut porukkavoitto.

– Voitan vielä neljännenkin kerran, vakuuttaa mies, vaikka voitto sotisi kaikkia todennäköisyyksiä vastaan.

"On vain tullut tunne..."

Veikkaukseen pääkonttorille asteli hiljattain kolminkertainen Viking Loton päävoittaja. Miehen yhteenlaskettu voittosumman on noin 260 000 euroa, kun otetaan huomioon rahanarvon muutos.

Kaikissa kolmessa voitossa on muutama yhteinen piirre. Jokainen on tullut haravalla, porukassa ja intuition ohjaamana. Voittaja sanoo aina saaneensa jonkinlaisen impulssin voittopeliksi osoittautuneen porukan pelaamiseen.

– On vain tullut tunne, että nyt kannattaa ostaa.

Pohjois-Pohjanmaan triplavoittajan tähänastiset täysosumat:

 

 

vuosi

voitto-osuus

täysosuman voittosumma

1.

1996

noin 470 000 mk (1/10)

4,7 milj. mk

2.

 2013

noin 145 000 € (1/10)

1,45 milj. €

3.

 2017

7 282 € (1/34) 

247 000 € (1/4)

Ensimmäinen voitto tuli ”Puttaan Nesteellä” pelatulla kimpalla 21 vuotta sitten. Toinen oli myyntipaikkaporukka, joka oli tehty Helsingin rautatieaseman R-kioskissa. Kolmas tuli netin pelaajaporukalla.

Pohjalaismies ei ole huolestunut siitä, että päävoitto on ollut kerta kerralta pienempi, koska voittojen väli näyttäisi hieman tihentyvän. 

Tuoreimmassa osumassa voittosumma on 7 282,50 euroa. Päävoitto jakautui neljään maahan: Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Latviaan. Suomen 247 608,70 euron täysosumaa puolestaan oli jakamassa 34 osuuden netin pelaajaporukka.

Triplavoittajaa ei harmita, vaikka jakajia oli tällä kertaa tavanomaistakin enemmän. 

– Kyllä minä sen ison voiton vielä tulen hakemaan ja voittajakahvit juomaan, kertoo onnenpekka.

Zetor-mies tukee nyt afrikkalaista koulua

Ensimmäisellä voitolla mies osti mukavamman asunnon ja tukikohdan etelän lämmöstä. Seuraavalla hän kertoi ostavansa ”setorin, soutustoolin ja savusaunan”. Hän sai tuolloin lempinimekseen Zetor-mies.

– Kaikki kolme tuli hankittua eikä vain luvattua, jämpti mies vakuuttaa.

Soutustooliksi sanotaan Pohjois-Pohjanmaalla keinutuolia.

Nyt voisi olla aika uusia Zetor-miehen lempinimi, sillä hän on kustantanut voitoillaan opettajan afrikkalaiseen kouluun. Monella rahapelivoitosta haaveilevalla hyväntekeväisyys on mielessä, mutta tämä mies on tehnyt aikeista totta. Siitä hänellä on todisteena kuitit.

– Ihan samaa ei opettajan vuoden palkka maksa siellä kuin meillä, hän kuitenkin muistuttaa.

– Tuon opettajan palkan olen maksanut siksi, ettei tarvitse periä lukukausimaksua –silloin köyhimmistä köyhimmätkin saavat luku- ja kirjoitustaidon. Jo 40–50 euron lukukausimaksu karsisi pois paljon oppilaita. Ihmisiä pitää auttaa heidän kotimaassaan, pohtii voittaja.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme