Mainos
Mainos

Taiteelliseksi johtajaksi siirtynyt Petteri Summanen Lotto-lähetyksessä

Lottokoneen saapuu tällä viikolla käynnistämän Linnateatterin taiteellisena johtajana tänä syksynä aloittanut näyttelijä-ohjaaja Petteri Summanen.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-koneen käynnistää Petteri Summanen. Summanen aloitti hiljattain Linnateatterin taiteellisena johtaja.

Lukuisista elokuvista ja sarjoista tunnetun näyttelijän mielestä Turun Linnateatterilla on laadukkaan tekemisen maine ja hän haluaakin jatkaa samalla linjalla.

– En lähde oikomaan kenenkään kädenjälkiä, mutta tärkeää tietenkin on, että ihmisiä tavoitetaan ja synnytetään myös uusia juttuja. Aionkin olla aktiivinen tällä saralla, mies kertoi aikasemmin MTV.fille.

Linnateatterin entinen taiteellinen johtaja oli Kari-Pekka Toivonen, joka siirtyi tänä keväänä Oulun kaupunginteatterin taiteelliseksi johtajaksi. 

Lotto-lähetyksen insertissä esitellään Linnateatteria.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme