Mainos
Mainos

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen Lotto-vieraana

Lottokoneen tällä viikolla käynnistävä Jukka Haapalainen auttaisi lottovoitoilla apua tarvitsevia. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla lähetyksen vieraana nähdään sunnuntaina alkavan Tanssii Tähtien Kanssa -kisan tuomari Jukka Haapalainen. Pitkän ja palkitun kilpatanssiuran tehneen Haapalaisen nelinkertainen latinalaistanssien Blackpool-voitto tanssiparinsa ja vaimonsa Sirpa Suutari-Jääskön kanssa on edelleen paras saavutus suomalaisessa kilpatanssissa. 

Lähetyksessä myös lottokoneen käynnistävä Haapalainen paljastaa lapsuudessa lottoamisen olleen traditio heidän perheessään. Rivit tehtiin joka viikko.

– Isällä oli aina sama numerosarja ja kyllä niitä pienempiä voittoja joskus tulikin. Itse heittelin omat numerot aina hatusta, mies nauraa.

Mies toimii Unicefin hyväntahdon lähettiläänä ja palasikin juuri Suutari-Jääskön kanssa Itä-Timorista. Mies sanoo, jos Loton pääpotti napsahtaisi hänen kohdalleen, tehtäisiin sillä paljon hyvää. 

– Päätyisin auttamaan läheisempiä ja niitä jotka oikeasti tarvitsevat apua. Mutta kyllä varmaan ostaisin myös unelma talon tai rakentaisin sen, kun rahaa ei tarvitse miettiä, hän kuvaili. 

Lotto-lähetyksessä tutustutaan myös hallitseviin 10-tanssin Euroopan mestareihin, Jaak Vainomaahan ja Taina Savikurkeen.

Lotto lauantaina MTV3-kanavalla klo 22.15.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaina MTV3-kanavalla klo 19.10

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme