Mainos
Mainos

Veikkaus: Helsinkiläisnainen voitti 250 000 euroa – puoliso luuli kissan oksentaneen läppärille

Helsinkiläisnainen ilahtui voitettuaan viiden euron hintaisesta Casino-arvasta 250 000 euroa, kertoo Veikkaus.

Helsinkiläispariskunta oli ollut ostoksilla Malmin K-Citymarketissa, kun mies muisti, että hänen pitäisi käydä vielä apteekissa.

– Kävin sitten odotellessani ostamassa info-tiskiltä arpoja ja pelaamassa Kenoa, nainen muistelee Veikkauksen voittajakahveilla.

Nainen kertoo ostavansa arpoja usein nimenomaan Malmin K-Citymarketista.

– Olen voittanut sieltä ostamistani arvoista viittäkymmentä ja sataa euroa. Pidän sitä vähän niin kuin onnen paikkana, voittaja kertoo.

Nainen säästi jännityksen kuitenkin vasta seuraavan päivän iltaan.

– Onneksi raaputin arvan vasta seuraavana iltana. Jos olisin raaputtanut aiemmin, työnteosta ei olisi varmasti tullut sinä päivänä mitään, voittaja kertoo.

"Oli jo lähellä, että en lähtenyt talouspaperirulla kädessäni katsomaan..."

Naisen puoliso oli muissa puuhissa pariskunnan kotoa, kun kuuli naisen työhuoneesta kirosanoja.

– Luulin, että kissa on oksentanut läppärin päälle tai jotain muuta vastaavaa. Oli jo lähellä, että en lähtenyt talouspaperirulla kädessäni katsomaan, voittajan puoliso naureskelee.

Kyse ei tällä kertaa ollut kuitenkaan kissan oksennuksesta, vaan jostain rahakkaammasta, nimittäin 250 000 euron voitosta.

Pariskunta tarkisti arvan kymmeniä kertoja ja varmisti päävoiton vielä Veikkauksen asiakaspalvelusta. Sen jälkeen voittaja laittoi arvan talteen työhuoneensa lipastoon kirjekuoren sisään.

– Sanoin hänelle, että älä laita sitä niin hyvään talteen, ettet löydä sitä itsekään. Niinkin on joskus joidenkin tavaroiden kanssa käynyt, mies muistelee.

Osa voittorahoista menee säästöön, osalla toteutetaan unelmia

Yrittäjänä työskentelevä voittaja aikoo sijoittaa puolet voitosta eläkepäiviään varten. Toisella puolikkaalla hän aikoo ostaa ainakin uuden auton ja remontoida kotiaan.

– Ajattelin myös korjauttaa hammasimplanttini. Se on jäänyt, kun en ole raaskinut, voittaja kertoo.

Paljon töitä tekevä voittajan suunnitelmissa on kerrankin myös kunnon loma. Pariskunta aikoo lisäksi maksaa voitolla remonttilainojaan pois. Asuntolaina jää kuitenkin edelleen lyhennettäväksi.

– On se hyvä olla vähän velkaakin. Tietää sitten, miksi käy töissä, mies letkauttaa.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme