Mainos
Mainos

Veikkaus: Opiskelijabudjetille kyytiä! Nuori nainen voitti Kenosta huikean summan

Säkylässä asuva opiskelija sai mukavan lisän opiskelijabudjettiinsa, kun Kenosta tuli 10 numeron täysosuma huhtikuisessa arvonnassa.

Veikkauksen mukaan Keno on yksi voitokkaan nuoren naisen suosikkipeleistä. 

– Teen viikon varrella joitain pelejä. En usein jaksa tarkistaa niitä itse, vaan vien koko nipun kauppaan tarkistettavaksi seuraavalla viikolla, kertoi nainen Veikkaukselle.

Huhtikuun toinen viikko alkoi tutulla tavalla, kun nainen poikkesi paikalliseen ruokakauppaan. Kauppareissun alkaessa nainen ei voinut arvatakaan, että rutiinireissun päätteeksi hänen opiskelijabudjettielämänsä saisi aivan uuden suunnan.

– Ihmettelin, että mitä se kassatyttö meni ihan vaikeaksi. Hän ei saanut sanaa suustaan.

Kassamyyjä sai kuitenkin sanottua, että voitto oli niin suuri, että pitäisi soittaa Veikkauksen asiakaspalveluun.

Tosite ”hyvässä tallessa” viikonlopun reissuilla

– Yleensä käytän kyllä Veikkaus-korttia, mutta nyt en. Minulla oli pelitosite lompakossa koko viikonlopun, kun huitelin ties missä. Nyt ihan kylmää, kun mietin, miten huolettomasti kannoin 200 000 euron paperilappua mukanani, voittaja kertoo.

Nainen saattoi viimein huoahtaa helpotuksesta voittokahveilla Veikkauksessa. Sinne hän saapui lunastamaan suurta voittoaan äitinsä kanssa.

Vuokralla asuva opiskelija on voiton varmistuttua ehtinyt katsella omaa asuntoa Säkylästä.

– Avasin heti asuntosivut netistä ja aloin etsiä mieluista asuntoa. Vielä ei ole sellaista löytynyt.

Voitolla nainen voi toteuttaa haaveen jatko-opinnoista. Naisen tämänhetkiset opinnot ovat aivan loppusuoralla.

– Olisi kyllä ihana jatkaa vielä opintoja. Minulla on mielessä kaksikin yksityistä koulua, joissa opiskelu tuli nyt voiton myötä mahdolliseksi.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme