Mainos
Mainos

Viisiottelijat Lotto-lähetyksen vieraiksi

Tulevana lauantaina lottokoneen käynnistää nykyaikaiset viisiottelijat Laura ja Ismo Salminen. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Ensi lauantaina lottokoneen tulevat käynnistämään nykyaikaiset viisiottelijat, sisarukset Laura ja Ismo Salminen. Veikkausvoittovaroja saavista kohteista esittelyvuorossa on Ahveniston maauimala. Uimala rakennettiin vuoden 1952 olympialaisia varten ja Suomen viisiottelujoukkue voitti olympiaprossia Ahveniston maisemissa. Uimala ehti ränsistyä ja se oli jo purku-uhan alla, kunnes se tänä vuonna avautui kunnostettuna uudestaan. 

Lottokoneen käynnistävä Laura kertoi perheellään olevan yhteyksiä Veikkaukseen muutakin kautta. Naisen mukaan sisarusten isän, olympiamitalisti Veikko Salmisen, ensimmäinen työpaikka oli Veikkauksella. 

– Isän ensimmäinen työpaikka 14-vuotiaana oli Veikkauksella. Hän oli siellä 7 vuotta töissä Laura kertoi. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaina klo 22.15. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme