Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Hae mukaan Löytäjät-ohjelmaan!

Löytäjät-ohjelmassa Uolevi Nurmi ja Tea-Mariia Pyykönen etsivät käytettyjä tavaroita ihmisten tarpeisiin.

Löytäjät-ohjelmassa juontajat huonekalupuuseppä Uolevi Nurmi ja sistussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen kisaavat keskenään. Kumpi onnistuu löytämään päähenkilön tarpeeseen paremmat tavarat tai kokonaisuudet netistä käytettynä?

Ohjelman alussa päähenkilö kertoo, mihin tarpeeseen hän etsii esineitä ja millä budjetilla. Tämän jälkeen juontajat ampaisevat matkaan. Kumpikin kulkee tahoillaan, oman näkemyksensä viemänä ja kerää niin hienoja tarinoita kuin esineitäkin Tori.fi:n myyjiltä. Lopuksi päähenkilö saa päättää, kumman kokonaisuus omaa silmää ja lompakkoa enemmän miellyttää.

Tea-Mariia sanoo kierrättävänsä esimerkiksi huonekaluja netissä jatkuvasti.

– Kun teen asiakkaille sisustuksia, he usein haluavat laittaa nettiin myyntiin joitain vanhoista huonekaluistaan. Aika usein myös etsin itse asiakkaille netistä käytettynä esineitä, sillä yksikään onnistunut sisustus ei synny pelkällä uudella tavaralla, Tea-Mariia kertoo.

– Viimeksi olen etsinyt Tori.fi:stä emännänjatketta eli pikkujakkaraa, Tea-Mariia, 160 cm, muistelee.

Löytäjät ei kuitenkaan ole vain sisustusesineiden etsimisiä - joku tarvitsee apua auton löytämisessä ja toinen vaikkapa kotiteatterin valinnassa.

Uolevi on luottavainen omaan näkemykseensä esineiden kasaamisessa.

– Valttini voittaa kisa paremmasta kokonaisuudesta on yllätyksellisyys. Luovuuden tukko on sovinnaisuus, runoilee Uolevi.

Nettikaupankäynti on Uoleville tuttua. Viimeksi hän on tehnyt kaupat megafonista Tori.fi:ssä megafonin ja myynyt puuntyöstöimurin.  

Ilmoittaudu mukaan ohjelmaan ja anna Löytäjien etsiä sinulle elämästäsi puuttuvat esineet. Ohjelma kuvataan syksyllä 2015.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme