Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Kuvat: Riko rohkeasti rajoja sisutuksessa – nappaa inspiroivat ideat talteen

Retro- ja vintage-henkinen huone kehkeytyy kuin itsestään, kun uskaltaa käyttää vahvoja värejä ja yllättäviä sisustuselementtejä.

Retroasunto on inspiroiva. Kierrätetyillä huonekaluilla ja esineillä voi luoda ainutlaatuisen, mennyttä aikaa henkivän ja viihtyisän huoneen.

Vanhojen, kierrätettyjen huonekalujen kanssa ei tarvitse miettiä ovatko ne samaa sarjaa. Moninaiset huonekalut tekevät huoneesta mielenkiintoisen.

Voimakas tapetti luo retron vaikutelman.

Tyynyt tekevät huoneesta kutsuvan

Tyynyjen käyttäminen esimerkiksi olohuoneen sisustuksessa tekee huoneesta kutsuvan ja lämpimän. 

Vanhoista kankaista voi tehdä tyynynpäällisiä itse. Voimakkaita värejä voi pehmentää vaaleilla kankailla.


Älä piilota keittiötarvikkeita kaappeihin

Unohda astiastot. Kerää eri kokoisia ja värisiä kahvikuppeja, kulhoja, espressopannuja ja kattiloita ja jätä ne näkyville.


Yksityiskohdat ja toisto

Pienet ja suuret yksityiskohdat ovat kiinnostavia. Ihmisille kertyy toisinaan isoja kasoja pieniä esineitä, kuten nappeja, kelloja tai pieniä tauluja, joita kukaan ei tarvitse enää mihinkään. Tee niistä näyttävä seinäkoriste.

Esimerkiksi avaimista saa tehtyä kauniin seinäkoristeen. Kokonaan kelloilla täytetty seinä on mielenkiintoinen ja tuo luonnetta huoneeseen. 

Seinän voi koristella myös esimerkiksi käyttämällä tyhjiä taulun raameja, tekemällä valtavan kollaasiin vanhoista valokuvista, postikorteista ja matkalipuista, ripustamalla polkupyörän vanteita tai vuoraamalla seinän vanhojen kirjojen kansilla.

Käsistään näppärä voi tehdä lankunpätkistä näyttävän, ainutlaatuisen ja värikkään seinän.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme