Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva
Mainos

Lojuuko varastossasi aarre? Nämä tavarat kannattaa myydä nyt!

Tori.fi:n markkinointipäällikkö Laura Fieldhouse vinkkaa, mitkä tuotteet menevät netissä nyt parhaiten kaupaksi.

Kevät saa ihmiset penkomaan varastojaan ja tyhjentämään kaappejaan. Kevät onkin kuuminta sesonkia Tori.fi:ssä.

– Kun aurinko alkaa paistaa, niin kaikki keväinen onkin yhtäkkiä ihmisten mielessä ja aletaan käydän läpi kaappeja ja varastoja, Torin brändistä ja markkinoinnista vastaava Laura Fieldhouse tietää.

Hän kertoo myös, että sesongit vaikuttavat luonnollisesti hyvin paljon siihen, mikä tavara menee milloinkin parhaiten kaupaksi.

– Asiaa voi ajatella ihan maalaisjärjellä. Keskellä talvea fillarit eivät mene niin hyvin kaupaksi, kun taas sukset tai luistimet vaihtavat hyvinkin nopeasti omistajaa, hän kertoo.

Näin keväällä erityisen kysyttyä kauppatavaraa ovatkin juuri Fieldhousen mainitsemat polkupyörät.

– Polkupyörien kysyntä on nyt kova, markkinointipäällikkö toteaa.

– Kun  katsotaan koko vuotta, Toriin jätetään keskimäärin 85 lastenpyörää ja 50 maastopyörää ihan joka päivä, hän kertoo faktatietoa.

Keväällä näkyy selvä piikki myös pihan ja puutarhan laittamiseen liittyvien tavaroiden kaupassa.

– Tällä hetkellä kuumia tuotteita ovat myös veneet ja venetarvikkeet sekä autot. Kevät on selvästi autokuumeen aikaa, Fieldhouse toteaa.

Kevät on muutenkin kuumaa aikaa Tori.fi:ssä:

– Kevät on meille tärkeä kausi ja koko vuoden kiireisintä aikaa ja tavara vaihtaa Tori.fi:ssä omistajaa tiuhaa tahtia.

On kuitenkin tavaroita, joiden kohdalla sesonkien vaihtelut eivät vaikuta niiden menekkiin. Kodin tavarat menevätkin Fieldhousen mukaan  hyvin kaupaksi läpi vuoden.  

– Huonekalut, sisustaminen, harrastusvälineet ja lasten vaatteet ja tarvikkeet ovat selvästi kestosuosikkeja ja sesongeista riippumattomia . Niiden suhteen ei ole samanlaisia sesonkipiikkejä kuin näissä selvästi eri vuodenaikoihin liittyvissä tavaroissa. 

Löytäjät AVAlla torstaisin klo 20:30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme