Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Löytäjät-sarjan juontajat pulassa tavarapaljouden keskellä

Löytäjät on uusi ohjelma, jossa juontajapari Uolevi Nurmi ja Hanna-Riikka Hosio seikkailevat tavaroiden maailmassa. Kunkin jakson alussa tavataan päähenkilö ja kuullaan hänen tavaratarpeensa. Juontajat ryhtyvät etsimään ja ostamaan sopivaa tavaraa Tori.fi:stä, kumpikin tahollaan.

Artenomipuuseppä Uolevi Nurmi on tuttu Suomen kaameimmasta kämpästä, jossa hän esiintyi juontajien rinnalla ohjelman puuseppänä. Hanna-Riikka Hosio taas on urheiluhullu pitkän linjan tv-toimittaja, joka ankkuroi MTV Sportin uutisia.

Parivaljakko ei tunne toisiaan entuudestaan, mutta yhteinen sävel on löytynyt helposti.

– Kun on valovoimainen ja avoin persoona, on helppo tutustua, Nurmi kehuu juontajakollegaansa.

– Tuntuu kuin olisimme tunteneet toisemme aina. Tai ainakin vuoden, Hosio nauraa.

Luvassa vauhdikas ohjelma

Hosio kertoo olevansa innoissaan uudesta aluevaltauksesta.

– Olen tehnyt pitkään tv-toimittajan töitä, mutta tällainen lifestyle-formaatti on minulle ihan uusi kokemus. Odotan innolla siihen liittyviä kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa.

– Minulla on sellainen tunne, että tulossa on vauhdikas ohjelma, jossa ei ole ilmaa, Nurmi lupailee.

Nurmi sanoo, että ohjelman kaksi kulmaa tekevät siitä mielenkiintoisen. Ensin tutustutaan päähenkilöön ja sitten tavaran myyjään.

– Ostotilanne voi olla vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen kuin päähenkilön tapaaminen.

Tavarapaljous luo haasteita

Nurmi kertoo, että Tori.fi:ssä on myynnissä yli puoli miljoonaa tavaraa, joten oikeanlaisen tavaran löytäminen voi olla runsaudenpulassa vaikeaa.

– Vaihtoehtoja on jopa liikaa! Toisaalta suuresta valikoimasta voi löytää nokkeliakin ratkaisuja.

– Tulee etsittyä tavaroita, joita ei itselle hankkisi, joten eteen tulee myös yllätyksiä, Hosio jatkaa.

Hosio sanoo, että on vaikeaa siirtää oma makunsa sivuun ja yrittää löytää juuri päähenkilölle sopivia tavaroita. Nurmi ei pyrikään peittämään omaa makuaan.

– Kyllä sitä saa lähteä liikkeelle omista lähtökohdistaan. Totta kai pitää kuitenkin kuunnella, millainen tarve toisella on.

Nurmi on ohjelman myötä innostunut nettikirppiksistä.

– On hienoa, että voi käydä himasta kirppiksellä. Kirppiksillä tulee käytyä muutenkin, mutta nyt ei tarvitse edes lähteä omalta sohvalta.

Löytäjät alkaa marraskuussa AVA-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme