Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Persoonallista ja värikästä – poimi raikkaat ideat lastenhuoneen sisustukseen

Mielikuvituksella ja pienellä nikkaroinnilla saa piristettyä lastenhuonetta. Annan ajatuksen lentää ja luo leikkisä, käytännöllinen ja pitkäikäinen lastenhuone. 

Löytäjät-sarjan viidennessä jaksossa Kirsi Salo kutsuu Uolevin ja Tea-Mariian töihin. Kirsin nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. 

Lastenhuonetta sisustaessa voi antaa ajatuksen lentää ja luoda leikkisän, käytännöllisen ja pitkäikäisen huoneen. 

Kysy lapselta, mistä hän pitää ja mistä hän innostuu. Ideoikaa yhdessä sellainen huone, jossa lapsi viihtyy.

Sudi pinnat persoonalliseksi

Reippailla värivalinnoilla lipastot, keinuhevoset, tuolit, pöydät ja itse kyhätyt nukkekodit muuttuvat lapselle mieluisiksi.


Säilytystilaa ja rohkeita värivalintoja

Mikäli lapsella on voimakas käsitys lempiväristään, -eläimistään tai muista teemoista, miksei tuoda niitä rohkeasti sisustukseen? Luontoon ihastuneen lapsen seinille voi maalata kukkasia ja pienen avaruuscowboyn huoneen voi sisustaa sukkulaksi.

Lastenhuoneen sisustuksessa kannattaa miettiä, kuinka paljon säilytystilaa tarvitaan. Kaappien lisäksi huoneeseen voi tuoda vaikka erivärisiä laatikoita, jotka on värikoodattu. Yhteen laitetaan pelit, toiseen nuket ja kolmanteen pikkuautot. Lelut löytyvät helpommin ja siivoaminen käy kätevämmin.

Vanhanajan romanttiikkaa

Lastenhuoneesta voi saada inspiroivan ja persoonallisen myös maltillisilla värivalinnoilla. Vintagehenkinen lastenhuone kestää aikaa ja muovautuu käyttökelpoiseksi myös vanhemmalle asukille.


Kuvat: Shutterstock

Löytäjät AVAlla torstaisin klo 20:30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme