Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Nappaa vinkit! Näillä nikseillä saat tv-huoneestasi kotoisan

Usko tai älä, mutta isokin tv on mahdollista sulauttaa osaksi viihtyisää, ja ennen kaikkea kaunista, sisustusta. Lue vinkit viihtyisään tv-huoneen sisustukseen!

Löytäjät-sarjan seuraavassa jaksossa Tea-Mariia ja Uolevi laittavat tv-huoneen uuteen uskoon. On sanomattakin selvää, että tv-huone on usein kodin käytetyin huone. Se on paikka, jonne perheenjäsenet läsähtävät rentoutumaan pitkän päivän jälkeen.

Tv-huoneessa vaihdetaan päivän kuulumiset, nauretaan, itketään ja ollaan vain ihan hiljaa, tv:n äärellä. On siis selvää, että tv-huoneen tärkein ominaisuus on viihtyisyys.

Tyylin ei kuitenkaan tarvitse väistyä mukavuuden tieltä. Usko tai älä, mutta isokin tv on mahdollista sulauttaa osaksi viihtyisää, ja ennen kaikkea kaunista, sisustusta.

Poimi vinkit mukavaan, mutta tyylikkääseen tv-huoneen sisustukseen!

1. Panosta sohvan ja tv:n valintaan. Täydelliseen tv-huoneeseen kuuluvat luonnollisesti mukava sohva ja laadukas tv. 

2. Huijaa. Käännä huomio tv:stä muihin elementteihin, kuten näyttäviin sisustustyynyihin tai tuoreisiin, värikkäisiin kukkiin.

3. Mieti tv:n paikka. Tv:n ei aina tarvitse olla paraatipaikalla. Sijoita takan päälle mieluummin kaunis taulu ja etsi tv:lle vähemmän arvokas ja huomiotavievä paikka.

4. Hyvä sohvapöytä on tarpeen, kun haluat maata sohvalla liikkumatta tuntikausia ja tarvitset laskutilaa laseille ja astioille. Pieneen tilaan sopii esimerkiksi lasinen pöytä. Näin tila pysyy avaramman oloisena!

5. Piilota tv. Jos haluat piilottaa tv:n, sijoita se kaapin sisään. Voit avata ovet ja ottaa tv:n esiin ainoastaan, kun haluat katsella sitä.

6. Panosta valaistukseen. Valitse tv-huoneeseen tunnelmallinen valaistus ja hanki kauniita sisustuskynttilöitä. Liian kirkkaat spottivalot pilaavat tunnelman.

Löytäjät AVAlla torstaisin klo 20.30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme