Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Sisustuksella pirteyttä syksyyn – katso sisustussuunnittelijan vinkit!

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen kertoo, kuinka sisustuksen avulla voi saada lisää pirteyttä syksyn pimeyteen.

Syksyn pimeys saattaa vaikuttaa mielialaan hyvinkin vahvasti, mutta onneksi Löytäjät-ohjelmassa nähtävä sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen tietää, kuinka tilanteeseen voi vaikuttaa.

– Valaisu on kaiken a ja o. Eikä siis siitä, että katon keskellä roikkuu vaan yksi hehkulamppu, vaan siitä, että niitä erilaisia valaisupisteitä tarvitaan runsaasti ja erilaisiin tunnelmiin.

Pyykösen mielestä syksyisin kannattaakin sijoittaa trendien sijasta fiilikseen.

– Syksyllä on ihana käpertyä siihen sohvan nurkkaan ja ottaa vähän rennommin, kun ulkona sataa ja tuiskuttaan, niin kannattaa investoida kauniisiin ja hyväntuoksuisiin kynttilöihin ja torkkupeittoihin ja siihen tunnelman luomiseen.

– En usko, että trendit on ne jotka kodista kodin tekee, vaan se fiilis ja mukavuus.

Syksyisin myös unentarve lisääntyy ja silloin kannattaakin muistaa luoda iltavalaistus kotiin jo hyvissä ajoin.

– Ei kannata kököttää kaikkien kirkkaimpien valojen alla nukkumaanmenoon asti. Kun ajoissa laittaa sellaisen hämärämmän iltavalaistuksen, esimerkiksi pelkät pöytälamput päälle, niin sitten kehon luontainen melatoniini alkaa erittymään paremmin ja tulee makoisammat unet.

Haku Löytäjät-ohjelman toisella kaudella on nyt käynnissä. Ohjelmassa Uolevi Nurmi ja Tea-Mariia Pyykönen etsivät käytettyjä tavaroita ihmisten tarpeisiin. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme