Mainos
Mainos
loytajat_kansikuva

Tiukka budjetti? Lue vinkit käytettyjen tuotteiden hankkimiseksi!

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen kertoo mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos hankkii käytettyjä sisustuselementtejä.

Haku Löytäjät-ohjelman toisella kaudella on nyt käynnissä. Ohjelmassa Uolevi Nurmi ja Tea-Mariia Pyykönen etsivät käytettyjä tavaroita ihmisten tarpeisiin. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun hankkii käytettyjä tavaroita?

– Materiaaleihin kiinnittäisin ehdottomasti huomiota. Aidot materiaalit kuten kivi, nahka ja puu ovat sellaisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa, ovat kunnostettavissa ja muokattavissa, Tea-Mariia kertoo.

Pyykösen mukaan tuotteen ei tarvitse olla priimakunnossa ostohetkellä.

– Kannattaa katsoa projektia pidemmälle, sillä jos kyseessä on aito oikea materiaali, niin sitä voi aina kunnostaa ja jatkojalostaa. Jos kyseessä on esimerkiksi ruokapöytä, joka on täyspuuta ja sen kunto ei ostohetkellä ole täydellisessä kunnossa, niin senhän voi kunnostaa.

Sisustussuunnittelija myös muistuttaa, että kannattaa ottaa ylös tuotteet mitat. Tällä vältetään se ikävä tilanne, että tuote ei olekaan sopivan kokoinen kaavailtuun tilaan.

– Totta kai kun menee katsomaan kuvan perusteella netistä tuotetta, niin katsoo sen tarkasta siinä ostohetkellä läpi ja varmistaa, että mitat ovat kunnossa, Pyykönen kertoo.

Löytäjät AVAlla torstaisin klo 20.30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme