Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Amanda Hakalax

Espoosta kotoisin oleva Amanda Hakalax nähdään Mallikoulu-ohjelmassa.

Amanda Hakalax, 16, omaa vahvan itseluottamuksen nuoresta iästään huolimatta. Hän on valmis harjoittelemaan taitojaan paljon, jotta etenisi ja pysyisi Mallikoulussa mahdollisimman pitkään. 

Miksi lähdit mukaan Mallikouluun?

- Lähdin Mallikouluun sen takia, että saisin uusia kokemuksia ja pääsisin näyttämään mistä minut on tehty. Ja että pääsisin rikkomaan rajoja, sen takia hain tähän mukaan. Ja että pääsisin tekemään näitä mallintöitä enemmänkin.

Millainen on mielestäsi hyvä malli?

- Hyvä malli on itsevarma, muuntautumiskykyinen ja tulee ihmisten kanssa toimeen. Tietää mitä haluaa, mutta ei kuitenkaan ole ylimielinen vaan pitää olla positiivinen ja täytyy osata nämä hommat. Sellainen on hyvä malli.

Kuka on idolisi?

- Mun malli-idoli on ehdottomasti Suvi Koponen, hän on sellainen jota ihailen. Suvi on ollut koko ajan niin positiivisella mielellä mukana julkisuudessa, en ole kuullut Suvista koskaan mitään negatiivistä. Ja tehnyt hienon uran, pärjää tosi hienosti.

Mitkä ovat vahvuuksiasi?

- Itsevarmuus, muuntautumiskyky ja luusto.

Mitkä ovat heikkouksiasi?

- Hampaani ovat yksi heikkous ja toinen on pituus.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme