Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Nette Johansson

Nette Johansson nähdään Mallikoulu-ohjelmassa.

Nette Johansson, 20, on ratsastusta ja joogaa harrastava tyttö Helsingistä. Hän pitää hyvää huolta kunnostaan ja ruokavaliostaan. Iloinen Nette on aina haaveillut mallinurasta.

Positiivisella asenteella Nette uskoo pääsevänsä pitkälle elämässä.

Miksi lähdit mukaan Mallikouluun?                                                                                    

- Olen pitkään jo miettinyt mallinuraa. En ole vain tiennyt mistä aloittaa. Näin Mallikoulun sellaisena mahdollisuutena, joka voisi antaa ponnahduslaudan näille hommille.

Millainen on mielestäsi hyvä malli?

- Hyvä malli on itsevarma, positiivinen ja pitää olla ulkoiset avut kunnossa eli täyttää mallinkriteerit. Asenne ratkaisee aika pitkälle, pitää olla positiivinen ja iloinen, niin että ihmiset tykkää tehdä sun kanssa töitä.

Kuka on idolisi?

- Ihailen Suvi Koposta. Silloin kun Suvi on mennyt Mallikouluun, hän ei varmaan ollut edes kävellyt korkokengillä. Koen itse olevani samassa tilanteessa, en ole sisällä muotimaailmassa ja haluaisin silti enemmän kuin mitään tehdä näitä mallinhommia.

Mitkä ovat vahvuuksiasi?

- Vahvuuteni on asenne, olen rohkeasti oma itseni ja toivon että olen sellainen joka jää mieleen. Lisäksi voin erottua sillä,  että olen tosi pitkä ja minulla on persoonalliset kasvot.

Mitkä ovat heikkouksiasi?

- Kävelyä pitää treenata ja kameran edessä olemista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme