Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Sofia Kontro Rosales

Kuopiossa asuva Sofia Kontro Rosales nähdään Mallikoulu-ohjelmassa.

Puhelias ja pippurinen Sofia Kontro Rosales, 16, on puoliksi houndurasilainen ja puhuukin toisena äidinkielenään espanjaa. Sofia ei pelkää sanoa mielipidettään suoraan.

Sofia ei ole aikaisemmin kokeillut kameran edessä olemista ja onkin itse hämmästynyt siitä, että hänessä nähdään paljon mallipotentiaalia.

Miksi lähdit mukaan Mallikouluun?

– Lähdin aika rennolla fiiliksellä. Näin ilmoituksen netissä ja täytin sen niin kuin täyttäisin arvontakupongin. Ajattelin, että katsotaan miten tässä käy. Oli tosi iso yllätys päästä tänne.

Millainen on mielestäsi hyvä malli?

– Muuntautumiskykyinen, luova ja oma-aloitteinen. Valokuvaajan edessä täytyy pystyä antamaan mieluummin liikaa materiaalia kuin että seisoo vaan pölkkynä. Täytyy myös löytyä erilaisia poseerauksia.

Kuka on idolisi?

– Olen seurannut eri mallien uria läpi elämäni. Suosikkejani ovat Sonya Esman, Binx Walton ja Cara Delevingne. Tykkään heidän asenteesta ja siitä, että ovat omanlaisiaan persoonia, eivätkä yritä liikaa.

Mitkä ovat vahvuuksiasi?

– Kasvot, muuntautumiskyky ja innokkuus, joka näkyy ulospäin. Se, että haluan oikeasti tehdä mallin töitä.

Mitkä ovat heikkouksiasi?

– Nuoruus ja kokemattomuus. Ainut heikkous, jota en voi kehittää, on pituuteni.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme