Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Kenestä Suomen seuraava huippumalli, Laila Snellman?

Suosittu Mallikoulu palaa ruutuun maaliskuussa. Haku Suomen seuraavaksi huippumalliksi päättyi tammikuun puolessa välissä. Mallimamma Laila Snellman kertoo, millaista mallia ohjelmassa etsitään.

Mallikoulu 2015 etsii Suomen seuraavaa huippumallia seuraamaan Suvi Koposen jalanjälkiä. Mallikoulun voittaja saa palkinnoksi sopimukset mallitoimisto Paparazzin sekä maineikkaan kansainvälisen mallitoimiston kanssa.

Mallitoimisto Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman, millainen malli on nyt hakusessa?

– Nyt etsitään toista Suvia, mallimamma nauraa.

– Ulkoisten kriteerien pitää olla kohdallaan, eli pitää olla pitkä ja laiha. Pitää mahtua 34–36 koon vaatteisiin. Lisäksi pitää olla kuvauksellinen ja elegantti, hän luettelee.

"Tällä alalla riittää joka sortille töitä"

Pituuden ja hoikan vartalon lisäksi mallilta vaaditaan symmetrisiä kasvoja. Muiden ulkoisten ominaisuuksien suhteen Laila Snellman ei aseta rimoja.

– Mallin pitää olla pitkä ja hoikka. Muuten ei voi luetella ulkoisia ominaisuuksia, kuten mutruhuulet tai hyppyrinenä, joita mallilla pitäisi olla.

– On vaaleata, tummaa, eri rotuja, ja niiden sekoituksia. Tällä alalla riittää joka sortille töitä.

Myös mallin persoona on todella tärkeä. Mallin pitää olla ennen kaikkea reipas.

– Alalla on paljon tyttöjä, ja kilpailu on kovaa. Pitää olla ulospäinsuuntautunut ja ennen kaikkea pitää haluta olla malli, Snellman tietää.

Seikkailunhalustakaan ei mallimamman mukaan ole ainakaan haittaa, sillä työskentely tapahtuu usein mitä haastavimmissa olosuhteissa.

– Luonteen pitää olla joustava ja iloinen, ja ehdottomasti pitää tykätä esiintyä ja olla ekstrovertti luonteeltaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme