Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Kilpailu kovenee Mallikoulussa: ”Haluan voittaa”

Mallikoululaiset myöntävät, että viikkojen edetessä kovenee myös kilpailu tyttöjen kesken.

Mallikoulussa on jäljellä enää neljä kilpailijaa. Mallikokelaat vakuuttavat olevansa yhä hyvissä väleissä keskenään, mutta myöntävät kilpailun selvästi koventuneen.

– Olen huomannut ajattelevani enemmän sitä, että kyseessä on kilpailu. Pelkään putoamista nyt enemmän ja olen alkanut miettiä elämää putoamisen jälkeen, Amanda toteaa.

– Haluan menestyä, ja haluan voittaa, siinä mielessä tämä on kilpailu, hän jatkaa.

Samoilla linjoilla on Petra:

– Totta kai sitä ajattelee koko ajan enemmän. Johonkin kolmanteen pudotukseen asti ajattelin, että tämä on tällainen kiva mallileiri, mutta sen jälkeen kun itse jouduin kolmannessa pudotuksessa kolmen viimeisen joukkoon, tuli herätys, että tämä on oikeasti kilpailu, jossa täytyy tehdä parhaansa, hän sanoo.

"Kukaan ei enää laita leikiksi"

Mallikokelaat tiedostavat, että kilpailun loppuvaiheessa heidän keskinäiset eroavaisuudet ovat hyvin pieniä, ja kilpailu on otettava tosissaan.

– Kyllä kilpailu on koventunut selvästi, koska taso on hyvä, ja enää pelkkä hyvä suoritus ei välttämättä riitä. Nyt tuomarit voivat tarttua jo pienempiin asioihin, Maya miettii.

– Kaikki miettivät nyt enemmän, ja tekevät parhaansa. Kukaan ei enää laita leikiksi. Sinänsä kilpailu on koventunut, Amanda puolestaan toteaa.

Amandan alun itsevarmuus onkin kilpailun myötä karissut.

– Enää ei uskalla jättää laukkuja pakkaamatta, mallikokelas nauraa.

"Muut tuntuvat sekä kilpailijoilta, että kavereilta"

Myös Petra on huomannut mallikokelaiden nöyrtyneen matkan varrella.

– Kukaan ei ole enää niin itsevarma kuin alussa oli. Kaikki pakkaavat nöyrästi laukut ja ottavat palautteen vastaan. Koskaan ei tiedä, kuka lähtee kotiin, mallikokelas miettii.

Kilpailu ei kuitenkaan ole vaikuttanut negatiivisesti mallikoululaisten keskinäisiin väleihin.

– Muut tuntuvat sekä kilpailijoilta, että kavereilta. Olemme läheisiä, mutta mielessä on kuitenkin se, että nuo pitäisi voittaa, Petra miettii.

– Tulemme kaikki tosi hyvin toimeen ja olemme ystäviä keskenämme. Teen vain oman suoritukseni niin hyvin kuin pystyn ja niin hyvin, etten voi olla pettynyt itseeni, Amanda toteaa.

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme