Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Koskemattomuuden ansainnut Sofia: Näytin mielestäni mallilta

Mallikoulu-kilpailijat joutuivat vuorotellen tuomariston eteen kuulemaan palautetta viikon suorituksistaan. Tuomarien kommentit aiheuttivat hämmennystä omasta mielestään hyvin suoriutuneelle Sofialle.

Koskemattomuuden kuvauksissa ansainnut Sofia luotti omiin kykyihinsä, mutta tuomariston palaute sai mallikokelaan olon epävarmaksi.

–   Tuomariston palautteen jälkeen tuli kaikesta epävarmempi fiilis. Tuomareilla saattaa olla aivan eri mielipide kuin itsellä. Uskon, että heikoilla ovat ne, jotka eivät usko omaan itseensä, Sofia kertoo tunnelmistaan tuomareiden kommenttien jälkeen.

Koskemattomuuden saanut Sofia oli tyytyväinen omaan lopputulokseensa, mutta tuomareiden kommentit jättivät tyhjän olon.  Hän huomasi, että tuomareiden mielipiteet vaihtelevat paljon.

–  Tuomarit sanoivat, että olen melko kaupallinen ja tylsä. Minulla on hyvät kasvot ja potentiaalia saada kiinnostavampia kuvia, Sofia kertoo tuomareiden palautteesta.

Sofia pääsi kameran eteen viimeisenä, ja koki olleensa rennompi, kun jännitys oli muiltakin jo purkautunut. Kuvaustilanne sujui muita nopeammin, mikä aiheutti tytössä harmia.

– Jos saisin vähän enemmän aikaa ja mahdollisuuksia kameran edessä, voisin kokeilla erilaisia juttuja. Nyt piti tehdä mitä he pyysivät, Sofia kertoo kuvaustilanteesta.

Ensimmäiset kuvaukset sujuivat Sofialta kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvin, ja hän nautti olostaan kameran edessä.

–  Näytin mielestäni mallilta, mutta huomasin omia kehityskohtia. Pitäisi olla kiinnostavammat kasvot, Sofia kertoo kehityskohdistaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme