Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Laila Snellman kansainvälisistä mallimarkkinoista: Suomalainen kauneus on in

Mallimamma Laila Snellman on mukana Mallikoulu-ohjelmassa etsimässä Suomen seuraavaa huippumallia. Hänen mukaansa suomalaiselle kauneudelle on kansainvälistä kysyntää.

Mallikoulu 2015 etsii Suomen seuraavaa huippumallia kansainvälisille mallimarkkinoille. Mallitoimisto Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman tietää, että suomalaiselle kauneudelle on nyt kansainvälistä kysyntää.

– Skandinaavinen ja suomalainen look ja kauneus ovat todella in. Kalpeat kasvot ja mielenkiintoinen kauneus puhututtaa. Täältä löytyy monipuolista kauneutta, mallimamma tietää.  

Kansainväliseltä huippumallilta vaaditaan Snellmanin mukaan ennen kaikkea pituutta ja hoikkaa vartaloa. Tämä käykin usein suomalaismallien kompastuskiveksi.

– Hiukan hankalaa on löytää tarpeeksi ohuita malleja. Suomalaiset ovat aika rotevia ja isoluisia.

"Suvi Koponen käy hyvänä esimerkkinä siitä, mitä voittajalle voi tapahtua"

Ulkomailla suomalaisista malleista on kuitenkin varsin hyvä kuva.

– Käymme koulua ja olemme fiksua kansaa. Suomalaisia näkyykin yhä enemmän maailman catwalkeilla, Laila Snellman kertoo.  

– Suvi Koponen käy hyvänä esimerkkinä siitä, mitä Mallikoulun voittajalle voi tapahtua, mallimamma muistuttaa.

Huippumalliksi päästäkseen on kuitenkin oltava valmis paiskimaan hurjasti töitä.

– Suomessa on aika helppoa, eikä täällä ole totuttu kilpailemaan samalla tavalla kuin isossa maailmassa. Taistelutahtoa ei löydy jokaiselta, ja sitä tarvitaan, jos meinaa pärjätä ulkomailla.

– Pitää haluta menestyä ja nähdä vaivaa sen eteen. Ei riitä, että on kaunis, vaan joka päivä pitää esimerkiksi käydä joogassa tai pilateksessa huoltaakseen omaa kehoa.

Mallikoulun voittaja saa palkinnoksi sopimukset mallitoimisto Paparazzin sekä maineikkaan kansainvälisen mallitoimiston kanssa.

Mallikoulu alkaa AVAlla maaliskuussa 2015.

Tykkää ohjelmasta Facebookissa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme