Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Lihaksikas mallikokelas Nette iloitsee: En ole enää niin iso

Urheilullinen Nette paiskii töitä muokatakseen kroppaansa huippumallin mittoihin. Päättäväinen työ onkin jo tuottanut nopeita tuloksia.

Mallikoulun tuomarit ovat useaan otteeseen painottaneet etsivänsä kansainvälisille mallimarkkinoille sopivaa, pitkää ja hoikkaa tyttöä.

Urheilullinen Nette onkin saanut kuulla tuomareilta kommentteja lihaksikkaasta vartalostaan.

– Minun pitäisi kuulemma saada vähän senttejä pois, Laila tulee ensi kerralla mittanauhan kanssa, Nette nauraa.

Mallikokelas onkin paiskinut kovasti töitä muokatakseen kroppaansa oikeaan suuntaan. 

– Syön koko ajan tosi paljon, mutta yritän syödä kevyesti ja puhtaasti. Lisäksi olen käynyt lenkeillä, että saisin lihasta sulamaan pois, Nette kertoo.

– Laitan joka ilta musiikit korville ja lähden yksinään juoksemaan ulos. Se on minun oma hetkeni, ja pääsen silloin psyykkaamaan itseäni, hän jatkaa.

Kova työ onkin Neten mukaan tuottanut nopeita tuloksia.

– Mielestäni minulta on lähtenyt senttejä, enkä ole enää niin iso. Tytöt ovat sanoneet, että näytänkin nyt solakammalta.

Neten onneksi hänen kroppansa muokkautuu helposti.

– Olen joskus ollut tosi laiha. Aloin silloin treenata, sillä ajattelin, etten halua olla ihan niin laiha. Olen muokannut paljon kroppaa suuntaan ja toiseen, eli se ei minulle mikään ongelma. Kroppani muokkautuu helposti ja minulla on todella nopea aineenvaihdunta.

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme