Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulu-kaunottaren jalassa synnynnäinen vika: "Edessä voi olla luunsiirto"

Mallikoulu-ohjelmassa nähty Cecilia paljastaa viidesti operoidun polvensa olevan jälleen huonossa kunnossa.

Mallikoulussa keväällä 2015 ihastuttanut 19-vuotias Cecilia kertoi nykykuulumisiaan MTV:lle. Hän paljasti muun muassa osallistuneensa lääketieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin. Kokeisiin lukemisen ohella Cecilia on tehnyt promootiokeikkaa.

– Mallin työt eivät ole olleet ajankohtaisia. Kun saan lääkishommat käyntiin, niin voisin ehkä miettiä niitä uudestaan, hän pohti.

Pääasiassa Cecilian elämässä kaikki on siis hyvin, mutta niskassa on kuitenkin yksi iso varjo: edessä saattaa olla polvileikkaus, joka  olisi sarjassaan jo viides.

Nainen oli haastatteluhetkellä menossa väriainekuvaukseen, jonka jälkeen edessä on magneetti- ja luukuvat. Kun kaikki kuvat on otettu, on edessä konsultaatio lääkärin kanssa.

– Polveni rusto on rikki, minkä taustalla on synnynnäinen vika. Aloin treenaamaan salilla taas kovempaa ja se meni uudelleen rikki. Edessä voi olla luunsiirto, mikä olisi sitten aika iso leikkaus. Kyllähän tämä vähän epäreilulta tuntuu, nuori nainen huokaisi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme