Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulu-kilpailija Yilin ei uskonut itseensä: Tuntui viimeiseltä päivältä

Kuvauksissa positiivista palautetta saanut Yilin sortui liialliseen itsekritiikkiin, ja oli aivan varma putoamisestaan.

Mallikoulu-kokelaat pääsivät näyttämään taitojaan niin kuvauksissa, kuin alusvaate -castingissä. Yksi tytöistä, Yilin 19, suoriutui molemmista osioista mallikelpoisesti. Kuvauksissa korostui Yilin hyvä ja peloton asenne kameraa ja kuvaaja kohtaa.

–  Oli mielenkiintoista nähdä, miten kuvaukset toimivat ja sain hyvin apua, Yilin kertoo kuvauksista.

Vaikka kuvaukset sujuivat hyvin, Yilin ei ollut tyytyväinen lopputulokseen, vaan olisi omien sanojensa mukaan pystynyt paljon parempaankin. Tuomareilta hän odotti enemmän kritiikkiä, mutta sai osakseen ainoastaan positiivista palautetta.

–  Ei tullut paljoa kritiikkiä, joten tuomariston kommenttien jälkeen jäi tyhjä olo. Olisin halunnut enemmän palautetta, jotta olisi helpompi kehittää itseään eteenpäin.

Tuomariston pöydässä Yilin sai kehuja erityisesti pitkistä sääristään. Erityisesti Vesa Peräkylä intoutui kehumaan tyttöä vuolaasti.

–  En ole ennen ollut tyytyväinen pohkeisiini, sillä ne ovat isommat kuin reiteni. Joten oli todella mukavaa kun tuomarit kehuivat, Yilin kertoo saamastaan palautteesta.

Itsekriittisyys nosti kuitenkin päätään, ja tyytyväisyys omaan tekemiseen oli koetuksella.

–  Kaikilla on vahvat katseet paitsi mulla. Tämä on melkein itseinhoa, olin varma että lähden, Yilin kertoo ensimmäisen pudotuksen tunnelmista. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme