Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulu-tuomari arvioi kokelaat: Ei mitään perinteisiä Elovena-kaunottaria

Mallikoulun tuomari ja mallitoimisto Paparazzin edustaja Jari Leskinen arvioi jäljellä olevat kuusi mallikoululaista.

Mallikoulun tuomaristossa mallitoimisto Paparazzia yhdessä toimitusjohtaja Laila Snellmanin kanssa edustava pääbuukkaaja Jari Leskinen näkee paljon potentiaalia Mallikoulun kuudessa jäljellä olevassa tytössä.

– Nyt on hyvät tytöt jäljellä. Siellä on hyvin erilaisia tyttöjä, ja minulla on selkeät visiot siitä, keitä me pystymme hyödyntämään mallimaailmassa, Jari toteaa.

Pääbuukkaajan mukaan kaikille jäljellä oleville mallikokelaille on olemassa jonkinlaiset markkinat, mutta pääbuukkaajaa kiinnostavat erityisesti tytöt, joille on mahdollisimman paljon töitä tarjolla.

– Sanoisin, että Eveliina ja Maya vastaavat parhaiten tämän päivän kysyntään. Yilin puolestaan vastaa aasialaisten mallien kovaan kysyntään, heistä meillä ei Suomessa ole kovin laajaa tarjontaa.  Kansainvälisillä markkinoilla aasialaisia malleja käytetään paljon, sillä Kiina on nouseva markkina, Jari kertoo.

– Me tietysti mietimme, että onko Yilinillä tarpeeksi potentiaalia siihen. Onko hän valmis siihen? Ja hänhän on hyvin erikoisen näköinen aasialainen. Hän pystyy varmasti tekemään näytöksiä, mutta en ole varma, kuinka laaja-alaisesti hän pystyy työskentelemään, hän pohtii.

"Pituus rajoittaa"

Tuomari suhtautuu yllättyneen positiivisesti myös Netteen ja Petraan, jotka ovat hänen mukaansa olleet kilpailun yllättäjät.

– Heidän mukanaolonsa ei ollut millään tavalla itsestään selvää. Heillä on ollut hirveän kova skarppi ja heillä on hyvä draivi päällä. He ovat kehittyneet ja kuunnelleet hyvin, ja he ovat varmasti tehneet matkan varrella eniten töitä ja myös kehittyneet eniten.

– Näen molemmissa mahdollisuuksia, eteenkin näytöspuolella, sillä he ovat pitkiä, vahvannäköisiä tyttöjä, eivät mitään perinteisiä elovena-kaunottaria.

Myös Amandan vahva suorittaminen on jäänyt Jarin mieleen.

– Amanda on lyhkäisempi tyttö, mutta hän voi varmasti tehdä kaupallisia töitä. Pituus rajoittaa pikkuisen hänen kohdallaan, sillä en usko, että hän tulee enää kasvamaan. Toisaalta, tässä kilpailussa hän on ollut vahvoilla, sillä hänellä on ilmeisesti pikkuisen aikaisempaa kokemusta, ja hänen kohdallaan näkyy tietty varmuus. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme