Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulu-tuomarit ensimmäisestä pudotuksesta: Tiesimme heti kuka tulee lähtemään

Mallikoulun ensimmäinen pudotus ei tuottanut tuomaristolle erimielisyyksiä. Ensimmäinen pudotus oli yksimielisestä päätöksestä huolimatta vaikea.

Mallikoulu-ohjelman kymmenestä potentiaalisesta huippumallikokelaasta ensimmäisenä talon joutui jättämään Emma, 17. Ensimmäinen pudotus on Anne Kukkohovin mielestä aina epäkiitollinen, sillä nuori ei ole vielä päässyt näyttämään kunnolla omaa osaamistaan.

 – Ensimmäinen pudotus on aina vaikea päätös. Emma näytti kauniilta tytöltä, mutta ei mallilta, Kukkohovi kertoo.

Hän uskoo kuitenkin Emman potentiaaliin, ja mahdollisuuksiin toimia mallina tulevaisuudessa.

– Vähän treeniä lisää, niin ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Kukkohovi ennustaa.

Epäonnistuneet kuvaukset koituivat lopulta Emman kohtaloksi. Tuomarit kaipasivat tytöltä enemmän ilmeikkyyttä ja persoonallisuutta.

– Ei yksinkertaisesti saatu yhtään vahvaa kuvaa, Vesa Peräkylä kommentoi kuvauksia.

Tuomaristossa kritiikkiä herätti erityisesti Emman yksi-ilmeisyys. Vartalo keräsi kehuja, mutta ohjattavuus ja yhteistyö kuvaajan välillä jäivät puuttumaan.

– Emmalla oli täydellinen mallin vartalo. Kroppa toimi hyvin, mutta kasvoissa ei tapahtunut mitään. Hän ei ole ihan valmis vielä tällä aikataululla pärjäämään tässä kisassa, Peräkylä kommentoi.

Peräkylä ei ole kuitenkaan pettynyt Emman suoritukseen, vaan keskittyy tulevien viikkojen koitoksiin.

– Ei ole aikaa olla pettynyt, kun yksi vain voi voittaa. Pitää keskittyä vahvimpiin tyttöihin. Kun etsitään seuraavaa huippumallia, pitää siirtää tunteet syrjään, Peräkylä kertoo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme