Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulu-tuomarit passittivat Sofian kotiin: ”Hän oli hakoteillä”

Mallikoulun viidennessä jaksossa oli Sofian vuoro lähteä kotiin. Tuomarit päättivät antaa Sofialle aikaa kasvaa ennen mallimaailmaan loikkaamista.

Kuopiolainen Sofia, 16, oli neljäs Mallikoulusta kotiin passitettu tyttö. Tuomariston puheenjohtajan Anne Kukkohovin mukaan päätös ei ollut helppo, eikä tuomaristo tällä kertaa ollut mielipiteessään yksimielinen.

– Päätös oli todella hilkulla, tässä vaiheessa päätökset ovat pienestä kiinni, Kukkohovi toteaa.

– Katsomme aina tyttöjen kehityskaarta, mutta myös sitä, miten mallikoululaiset pärjäävät yksittäisissä tehtävissä. Sofiahan pärjäsi yleisesti hyvin, mutta hänen kohdallaan tarvitaan ehkä vielä pientä kypsymistä. Tuntui, että Sofia oli vielä niin nupussa, ja hän tarvitsee vielä lisää kokemusta, hän jatkaa.

Tuomariston puheenjohtaja muistelee kuitenkin kaiholla Sofian mieleenpainuvia kasvoja ja räiskyvää luonnetta.

– Olen varma, että hän tulee saamaan töitä mallina, sillä hänellä on niin erikoiset kasvot ja hän on ihanan, metsänkeijumaisen näköinen.

”Hänestä tulee varmasti jonain päivänä malli”

Tuomaristossa mallitoimisto Paparazzia edustanut pääbuukkaaja Jari Leskinen on Annen kanssa samoilla linjoilla.

– Sofia on kaunis tyttö, ja hänestä tulee varmasti jonain päivänä malli. Mutta hän oli vielä pikkuisen nuori, eikä ehkä vielä valmis tässä vauhdissa. 

Jarin mukaan Sofia skarppasi tehtävissä paljon, mutta hän ei aina kuunnellut ohjeita loppuun saakka.

– Sofia oli välillä pikkuisen hakoteillä. Ja ammattimiehessä hän oli kuitenkin lyhkäisempi tyttö. Kun tehdään näytöksiä, on pituus hyvin merkittävä tekijä, pääbuukkaaja tietää.

– Toivon, että hän kasvaa vielä, sillä näen hänessä potentiaalia mallimarkkinoilla. Jos hän saa lisää pituutta, sopisi hän hyvin näytöksiin. Nykyisellä pituudella hän voi tehdä niin kaupallisia kuin beauty- ja editorial-kuvauksiakin, mies maalailee.

Puoleksi hondurasilainen Sofia jäi Jari Leskisen mieleen juuri eksoottisuutensa takia.  

– Hänestä näkyi se, että hänellä oli lattaritaustaa. Vaikka hän olikin nuori, tuli hänestä joissain tilanteissa esiin tietty naisellisuus. Hän oli hirveän sinut kroppansa kanssa ja uskalsi heittäytyä naiselliseen rooliin. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme