Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulu-tuomarit pudonneesta Verasta: Jumalaisen kauniit kasvot

Mallikoulun lyhin tyttö Vera joutui jättämään kilpailun kesken, kun kauniit kasvot eivät riittäneet kompensoimaan puuttuvia senttejä pituudessa.

Mallikoulun neljännessä jaksossa nähtiin, kuinka Veran taival kohti mallimaailman huippua päättyi. Veran kauniit kasvot eivät lopulta kompensoineet puuttuvia senttejä pituudessa.

– Vera mahdollisesti kasvaa vielä, mutta nyt hän oli lyhkäisin tyttö tässä porukassa. 170 senttiä ei riitä ammattimallille. Hän pystyisi ehkä tekemään jotain, mutta ei laajasti esimerkiksi näytöksiä, Mallitoimisto Paparazzin Jari Leskinen toteaa.

– Vera oli vielä niin nuori. Hänelle on ehkä töitä luvassa tulevaisuudessa, mutta hänestä tuli vain sellainen fiilis, että hän oli vielä niin pikkuinen. Todella ihana tyttö ja hyvä asenne, mutta pituus oli suurin syy, stylisti Vesa Peräkylä komppaa.

Tuomariston jäsenille Verasta jäi päällimmäisenä mieleen mallikokelaan poikkeuksellisen kauniit kasvot

– Hän toimii beauty-kuvissa hirveän hyvin. Nyt meillä on kuitenkin hyvin rajoitettu aika käytössä, ja tässä ajassa hänestä olisi hyvin vaikea tehdä ammattilaista. Pitkien tyttöjen kanssa on siinä mielessä helpompi toimia, Jari Leskinen miettii.

”Puutteet korostuivat hänen kohdallaan enemmän kuin bonukset”

Jarin kanssa samoilla linjoilla on Vesa Peräkylä.

– Veran kohdallaan mahdollisuudet olivat niin minimissä. Puutteet korostuivat hänen kohdallaan enemmän kuin bonukset.

Myös tuomariston puheenjohtaja Anne Kukkohovi muistelee kaiholla Veran kasvoja.

– Hänellä on jumalaisen kauniit kasvot, jotka toimivat beauty-puolella. Siihen kun olisi saanut seitsemän senttiä lisää pituutta. Veraa ei mielellään olisi halunnut päästää pois, mutta jonkun on aina pakko lähteä, ja pituus on aika määräävä tekijä, nainen miettii.

– Se, että mallikoko on mallille liian pieni, on ihan yhtä huono asia kuin se, että mallikoko on liian iso, hän jatkaa. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme