Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoululaiset fanittavat Suvi Koposta – ”Koen olevani samassa tilanteessa”

Tämän kauden mallikoululaiset paljastivat malli-idolinsa. Itsekin mallikoulusta ponnistanut Suvi Koponen nousi kokelaiden ykkössuosikiksi.

AVAlla 29.3. starttaavan mallikoulun kymmenen upeaa kilpailijaa on esitelty. Kevään aikana seurataan mallikokelaiden matkaa, ja kauden päätteeksi yksi kilpailija selviytyy voittajaksi ja saa sopimuksen mallitoimisto Paparazzin kanssa.

Mallikoulun ensimmäisestä kaudesta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta. Tuolloin voittajaksi selviytyi Suvi Koponen, jonka tähtitarinaa ja kansainvälistä menestystä olemme sittemmin saaneet seurata.

Useat tämän vuoden mallikokelaat ilmoittavatkin Suvi Koposen omaksi malli-idolikseen.  

– Esikuvani on Suvi Koponen, jonka ura lähti nousuun Mallikoulun jälkeen, Vera ilmoittaa.

– Ihailen Suvi Koposta. Silloin, kun Suvi on mennyt Mallikouluun, hän ei varmaan ollut edes kävellyt korkokengillä. Koen itse olevani samassa tilanteessa, en ole sisällä muotimaailmassa ja haluaisin silti enemmän kuin mitään tehdä näitä mallinhommia, Nette puolestaan kertoo

Moni muu on samoilla linjoilla:

– Malli-idolini on ehdottomasti Suvi Koponen. Hän on ollut koko ajan niin positiivisella mielellä mukana julkisuudessa, en ole kuullut Suvista koskaan mitään negatiivistä. Hän on tehnyt hienon uran, ja pärjää tosi hienosti, Amanda arvioi.

Toki moni muukin huippumalli keräsi mallikoululaisten ihailua.

– Olen seurannut eri mallien uria läpi elämäni. Suosikkejani ovat Sonya Esman, Binx Walton ja Cara Delevingne. Tykkään heidän asenteestaaan ja siitä, että ovat omanlaisiaan persoonia, eivätkä yritä liikaa, Sofia kertoo.

Cecilia puolestaan kertoo fanittavansa etnisiä huippumalleja:

– Tummaveriköt Tyra Banks ja Naomi Campbell ovat olleet ensimmäisiä tummia malleja ja pärjänneet todella hyvin uran alusta asti, mallikokelas arvioi.

Mallikoulu starttaa AVAlla 29. maaliskuuta

Keskustele ohjelmasta Mallikoulu-ohjelman Facebookissa ja Instagrammissa #Mallikoulu

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme