Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Amanda itsevarmana pudotuksesta: En pakannut

Mallikokelas Amanda sai tuomaristolta suitsutusta kuvastaan. Nuori nainen olikin jatkoonpääsystään itsevarmalla mielellä.

Mallikoulun oppilas Amanda, 16, oli tohkeissaan tuomareiden tapaamisesta. Amandan editorial-kuva sai tuomareilta pelkkää positiivista palautetta.

– Hymyilin koko ajan, tuntui, että poskipäät menivät palloiksi, mallikokelas nauraa.

– Laila sanoi, että kuva oli tosi kaunis, ja Vesakin sanoi, että olin onnistunut. En ole tottunut siihen, että minua kehutaan, saati että sen tekevät tuollaiset ihmiset, joilla on oikeasti vaikutusvaltaa. Kun he kehuvat tällaista 16-vuotiasta tyttöä Espoosta, tuntuu se tosi oudolta, hän hämmästelee.

Mallinalku myöntää kuitenkin itsekin tykänneensä kuvastaan. Tuomaristolta saatu palaute hiveli Amandan itsetuntoa, mutta hän kertoo suhtautuneensa kehuihin maltilla.

– En uskalla ajatella, etten putoaisi. Jos sitten putoaakin, niin sitten vain putoaa korkealta ja kovaa.

Tavaroiden pakkaamiseen Amanda oli kuitenkin suhtautunut hyvinkin itsevarmasti.  

– En ole pakannut! Olen sillä tavalla itsevarma, mutta ei saa olla liian itsevarma. Se olisikin hassua, jos nyt putoaisi ja joutuisikin lähteä pakkaamaan.

– Ajattelin kuvausten jälkeen, että en varmaan putoa. Ne menivät kuitenkin omasta mielestä niin hyvin. Ajattelin, että turha pakata, koska joutuisin sitten vain purkamaan ne uudestaan.

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme