Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Amandan itsevarmuus hiipui: Pelkään, että putoan

Mallikoululainen Amanda ei tällä viikolla uskaltanut jättää laukkuja pakkaamatta.

Mallikoulussa kilpaileva Amanda suhtautui edelliseen pudotukseen itsevarmasti ja jätti laukutkin pakkaamatta. Tällä viikolla 16-vuotias mallikokelas ei ollut enää yhtä varma menestyksestään.

– En ole tällä kertaa niin itsevarmana. Nytkään ei mennyt huonosti, mutta pelkään, että putoan pituuden ja ihon takia, Amanda miettii.

– Minun pitäisi saada ihoon jokin lääkitys, joka auttaisi näppylöihin. Vaikkei näppyjä olekaan paljon, niin mallilla ei saisi olla ollenkaan näppyjä, vaan pitäisi olla puhdas iho, hän miettii.

Eniten mallinalkua mietityttää kuitenkin hänen pituutensa.

– Jos olisin viisi senttimetriä pidempi, olisin hyvä catwalk-lavoille. Mutta olen 173 senttiä, joten vähän jään lyhyeksi. Mutta asenne on kuulemma kohdillaan, niin ei se kai sitten vaikuta ihan niin paljon, Amanda pähkäilee.

Puuttuvia senttejä kompensoi myös Amandan vahva kävely.

– Kävelyni on tuomareiden mukaan jumalainen, hän nauraa.

Tuomarit kehuivat myös Amandan varmaa suoritusta Jussi-gaalassa, jossa mallikokelaat edustivat Katri Niskasen suunnittelemissa iltapuvuissa. Amanda sai kannettavakseen haastavan asun juurikin hyvän kävelynsä ansioista.

– Katri sanoi, että kannoin asun todella hienosti, vaikka koru painoikin viisi kiloa. Kyseessä oli hänen ensimmäisiä töitään, ja hän halusi nyt tuoda sitä esiin, mallikokelas kertoo.

– Tykkäsin asusta ja näytin ylväältä ja itsevarmalta, hän arvioi omaa suoritustaan. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme