Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Anne Kukkohovi Cecilian pudotuksesta: Hän oli kauhean vaisu

Cecilia ei onnistunut vakuuttamaan Mallikoulun tuomaristoa ja joutui jättämään mallitalon taakseen.

Mallikoulun toisessa pudotuksessa taipaleensa Mallikoulussa joutui keskeyttämään Cecilia. Tuomariston puheenjohtaja Anne Kukkohovi harmittelee, ettei upeannäköinen mallikokelas onnistunut olemaan luonteva mallina.

– Hän oli ihanan näköinen ja näytti mielettömältä hiustenpidennysten kanssa. Mallin pitäisi saada omasta ulkonäöstään intoa, jotta osaa sitten irrotella kameran edessä. Sitä ei tapahtunut Cecilian kohdalla, vaan tuntui, että hän oli kauhean vaisu, Kukkohovi pohtii.

– Tämä on hullua hommaa, ja asenteen pitää olla räväkkä. Sen ei välttämättä tarvitse näkyä ulkoisena räväkkyytenä, vaan uskalluksena olla kameran edessä, hän jatkaa.

Tuomariston puheenjohtaja muistuttaa, että Mallikoulussa yhden mallikokelaan tie kohti mallinuraa päättyy joka viikko, tällä viikolla nalli napsahti Cecilialle

– En olisi viikko sitten uskonut, että se olisi ollut hän. Mutta sellainen tietty vaisuus, joka välittyy ihmisestä, on nonverbaalia viestintää, johon tulee kiinnittäneeksi tosi paljon huomiota. Ihminen voi olla hirveän hyvä kameran edessä, mutta se saattaa unohtua muuten ihmisenä.

"Vieroksun sitä, että kaikkien pitäisi olla samanlaisia suupaltteja kuin itse olen"

Kukkohovi painottaakin, että mallin täytyy aina onnistua jättämään jonkinlainen muistijälki.

– Vieroksun sitä, että kaikkien pitäisi olla samanlaisia suupaltteja kuin itse olen, mutta läsnä voi olla myös muulla tavalla. Esimerkiksi Netellä on ihana presenssi. Vaikka hän on vähän hiljaisempi, on hän hyvin varma.

Cecilian osallistuminen Mallikouluun ei myöskään tapahtunut kaikkein otollisimpaan aikaan: ylioppilaskirjoitukset painoivat päälle, ja kouluasiat pyörivät mielessä muutenkin. Kukkohovi myöntää, että myös se vaikutti tuomariston päätökseen.

– Totta kai se vaikuttaa, jos intressi ei ole juuri tässä ja nyt. Tämä on kuitenkin ala, jossa täytyy haluta tehdä sitä, mitä tekee. Jos siitä on epäselvyyttä, niin silloin meille ei ole epäselvyyttä siitä, kenen on aika lähteä. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme