Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Eveliina jäi finaalikaksikon ulkopuolelle – "Blondihabitus on ylivietyä "

Mallikoulu-tuomarit eivät vielä kilpailun loppumetreilläkään päässeet selvyyteen siitä, onko Eveliina sopivampi missiksi kuin malliksi.

Eveliinan matka Mallikoulussa päättyi kesken Lontoon-matkan, kun tuomari-stylisti Vesa Peräkylä ilmoitti, että oli Eveliinan vuoro pakata laukut ja suunnata kotiin.

– Nyt oli Eveliinan vuoro. Hän ei missään vaiheessa pystynyt toimittamaan sitä, mitä halusimme, eli päästämään irti kuorestaan, mallitoimisto Paparazzia tuomaristossa edustava toimitusjohtaja Laila Snellman toteaa.

– Eveliina on ulkoisesti upea tyttö, ja kroppa, ikä, kasvojen luusto – kaikki on kohdallaan! Mutta meillä on Mallikoulussa käytettävissämme niin lyhyt aika, ja tässä ajassa Amanda ja Maya yksinkertaisesti pärjäsivät paremmin, he olivat paljon valmiimpia, Paparazzin pääbuukkaaja Jari Leskinen komppaa.

"Olemme yrittäneet saada hänet pois barbityypistä"

Tuomaristo puntaroi Eveliinan kohdalla kilpailun alusta asti, oliko hän liian missimäinen malliksi. Vastausta kysymykseen ei saatu edes Mallikoulun loppumetreillä.

– Eveliinalla oli hyvin pinttyneitä tapoja poseeraamisen suhteen. Hänen kanssaan täytyy puntaroida, onko hän enemmän missi kuin malli. Se on hänen oma valintansa, ja nähtävästi hän ei ole vielä tehnyt sitä valintaa, Laila Snellman toteaa.

– Olemme yrittäneet kymmenen viikon ajan saada hänet pois barbityypistä, eikä hän ole vielä hellittänyt, mallimamma jatkaa.

Mallin pitää tuomareiden mukaan olla kuin puhdas kangas, jota asiakas voi muokata haluamanlaisekseen.

– Etsimme muovailuvahaa, jota voi muokata, mutta Eveliina on niin valmis sillä väärällä tavalla, että emme tiedä, kuinka hyvin häntä saa enää muokattua, Jari Leskinen toteaa.

– Eveliinan blondihabitus on ehkä pikkuisen ylivietyä. Siitä pitäisi päästä eroon, hän lisää.

Samoilla linjoilla on Laila Snellman:

– Tulemme varmasti vielä katsomaan hänen kanssaan näitä asioita, mutta jos ei ala kohtapuoliin tapahtua jotain, me luovutamme, mallimamma sanoo. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme