Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Eveliina passitettiin kotiin kesken matkan – ”Tuli yllätyksenä”

Mallikoulun finaalin ulkopuolelle jäänyt Eveliina yllättyi lähdöstään, mutta myöntää ymmärtävänsä pudotuksensa syyt.

Eveliinan matka Mallikoulussa päättyi, kun vaalea mallikokelas lähetettiin kotiin kesken Lontoon-matkan. Juontaja Jenni Dahlman ja tuomari-stylisti Vesa Peräkylä tulivat yllättäen tyttöjen hotellihuoneeseen ja ilmoittivat, että Eveliinan oli aika pakata laukut. 

– Tuli vähän yllätyksenä, sillä olimme ajatelleet olevamme finaalikolmikko, Eveliina toteaa.

– Osasin kuitenkin arvata, että putoaja olisin minä, koska minulla oli mennyt heikommin kuin Amandalla ja Mayalla, hän jatkaa.

Vaaleaverikkö kertookin ymmärtävänsä hyvin tuomariston ratkaisun.

– Perustelut olivat ne, etten ollut yhtä valmis kuin Amanda ja Maya, enkä ollut pärjännyt tehtävissä yhtä hyvin.

– Onhan se totta, että Amanda ja Maya ovat minua valmiimpia. Meillä oli kävelyyn liittyviä tehtäviä, ja minun kävelyni ei ollut yhtä varmaa kuin heillä.

”Yritin ottaa tilanteen ihan coolisti”

Kolmen parhaan joukkoon selviytynyt Eveliina oli lähdöstään yllättynyt, mutta suhtautui kilpailun päättymiseen lopulta tyynen rauhallisesti.

– Yritin ottaa tilanteen ihan coolisti, mutta saatoin kyllä itkeä siinä, kun hääjyväisten aika tuli, hän muistelee.

– Mutta ei kannata jäädä murehtimaan sitä, ettei itse voittanut. Olen tyytyväinen, että ylipäätään pääsin kisaan mukaan. Se oli hieno kokemus, mallinalku toteaa.

Eveliinan mukaan tuomarit kannustivat häntä jatkamaan unelmiensa tavoittelua.

– Ei tämä tähän lopu. Mallinhomma on minun unelma, ja ottaisin mielelläni siitä kiinni, mallikoululainen kertoo.

– Haluaisin tulevaisuudessa tehdä mallinhommia ja kokeilla kaikkea uutta. Katsotaan nyt, miten käy, mutta olisin kyllä ihan valmis lähtemään maailmalle, kunhan saan vain vähän lisää opetusta ja kokemusta.

Kaiken kaikkiaan Eveliina kertoo olevansa onnellinen päästessään kokeilemaan siipiään mallimarkkinoilla. Erityisesti Lontoon-matka oli 18-vuotiaalle mallinalulle ikimuistoinen kokemus.

– En ole koskaan aiemmin uskaltanut lähteä kokeilemaan, mutta nyt sain hienon tilaisuuden nähdä, millaista mallin työ on, Eveliina kiittelee.

– Ja oli ihana päästä matkustamaan! Haluaisin tehdä tuollaista duunia, jossa pääsisi matkustamaan. Lontoossa olisi voinut mennä paremminkin. Olisi pitänyt olla vielä enemmän mukana jutuissa, mutta eihän sitä jälkikäteen enää mitään voi. Se oli hyvä, opettavainen kokemus, nuori nainen toteaa. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme