Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Eveliina villinä kuvauksissa: Olin liian flirtti

Eveliina näytti vihdoin tuomareiden peräänkuuluttaman rennon puolen itsestään, mutta saikin kuulla olevansa liian flirttaileva.

Mallikoululaiset pääsivät tällä viikolla testaamaan taitojaan mainoskuvauksissa, jonka asiakkaana oli hiustuotteita valmistava TRESemmé.

Tuomaristo on jatkuvasti toivonut Eveliinan päästävän irti kuorestaan, ja mainoskuvauksissa Eveliina päättikin relata ja flirttaili kameralle estoitta.

Myös tuomarit panivat asian merkille, ja Eveliina olikin tuomariston tapaamisen jälkeen hämmentynyt.

– Sain tuomaristolta hyvää ja huonoa palautetta. Hyvää oli se, että olen tuonut nyt itseäni enemmän esille ja heittäydyin mukaan tehtävään, mallikoululainen kertoo.

– Huonoa oli se, että olin liian flirtti. Tuomarit eivät kuulemma tienneet. mitä siinä myytiin. Vesa sanoi, että olin liian porno, että hän meinasi punastua, hän nauraa.

Tuomariston tapaamisesta jäi Eveliinalle kaiken kaikkiaan erikoiset tunnelmat.

– Oli hassua kuulla, että olin tuomareiden mielestä flirtti, sillä itse en edes tajunnut heittäytyneeni tuolla tavalla.

Oman videonsa nähtyään oli Eveliina lopulta itsekin samoilla linjoilla tuomareiden kanssa.

– Mietin itsekin, että mitähän minä siinä oikein mainostin. Olin vain harjoitellut repliikin, enkä keskittynyt mihinkään muuhun kuin siihen, että muistin sen ulkoa. Niin ei saisi käydä, vaan pitäisi keskittyä siihen, mitä mainostaa, mallikokelas miettii.

Onko Eveliina aiemmin saanut kuulla olevansa flirttaileva?

– En! Siksi se olikin niin kummallista, mallikoululainen toteaa hämillään. 

Katso uusin Mallikoulu-jakso Katsomosta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme