Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Jenni Dahlman: Saatan alkaa itkeä

Mallikoulun juontaja ja tyttöjen isosisko Jenni Dahlman tunnustaa kiintyvänsä helposti ihmisiin.

Mallikoulu etsii uutta tähteä Suomen mallitaivaalle. 29.3. alkavan ohjelman juontajana nähdään säteilevä Jenni Dahlman, joka toimii samalla myös mallikokelaisten isosiskohahmona ja tukena ja turvana.

– Olen tyttöjen puolella, ja tulen olemaan heille henki ja tuki. Saan olla kiltti enkeli, kun tuomarit joutuvat tekemään kaikki vaikeat päätökset, Jenni nauraa.

– Uskon, että tulet tyttöjen kanssa hyvin juttuun, ja heillekin on varmasti tärkeätä, että olen heitä vanhempi, siitä tulee isosiskomainen olo, nainen miettii.

Viikoittaisissa pudotustilanteissa Jenni on mallikoululaisten tukena, kun tytöt jännittävät tuomariston tapaamista.

– Ne tulevat olemaan sitä kovempia paikkoja, mitä pidemmälle mennään. Ei se varmasti minullekaan tule olemaan helppoa, juontaja epäilee.

– Mutta on tosi ihanaa, ettei minun tarvitse itse olla siellä pudottamassa ketään. Minun tehtäväni on lohduttaa ja tukea, jos jollakin tulee itku ja paha mieli, hän jatkaa.

Juontaja-isosisko tunnustaa kiintyvänsä helposti lähellä oleviin ihmisiin. Nähdäänkö Mallikoulussa Jenni Dahlman tunteilemassa?

– Mahdollisesti, Jenni nauraa.

– Olen sellainen, että elän mukana tunteissa, saatan alkaa itsekin itkeä, jos joku vaikka itkee, tai sanoo jotain koskettavaa. Mutta yritän olla olkapäänä tytöille, ei siinä auta itse olla tunteellinen, hän jatkaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme