Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun kuvaukset alkoivat – tuomaristoon liittyi stailisti Vesa Peräkylä

AVAlla maaliskuussa starttaava, uudistunut Mallikoulu vahvistaa kokoonpanoaan. Tuomariston jäseneksi liittyy stailisti, malli Vesa Peräkylä. 

Mallikoulun kuvaukset ovat käynnistyneet, ja kilpailu seuraavan huippumallin löytämiseen on alkanut. Ohjelman ensimmäisen kauden voitti Suvi Koponen, siitä alkoi menestystarina, jolle etsitään nyt jatkoi.

Uuden Mallikoulun juontajana toimii Jenni Dahlman, ja tuomariston puheenjohtaja on mallimaailman superammattilainen Anne Kukkohovi. Tuomariston toinen jäsen on Lontoossa asuva stailisti, malli Vesa Peräkylä, jonka kädenjälki stailistina on erottuvaa ja innovatiivista.

Tuomarina Vesa ei aio päästää tyttöjä helpolla.

– Kaikki mallit ovat jollain tasolla viehättäviä ja kauniita. Mallina oleminen ei kutenkaan loppupeleissä ole kauneudesta kiinni, enemmän on kyse asenteesta, Vesa toteaa.

– Sanon asiat rehellisesti, mutta kannustaen. Ja aion olla todella tiukka. Sillä tavalla sitä parhaiten oppii. Olin itse nuorena niin jääräpäinen, ja olisin kaivannut sitä, että joku olisi sanonut minulle suoraan, mies nauraa.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös vieraileva tuomari. Nämä tuomarit julkaistaan lähempänä ohjelman alkamista. Ohjelman yhteistyömallitoimistona toimii Paparazzi.

Mallikoulu alkaa AVAlla maaliskuussa 2015.

Tykkää ohjelmasta Facebookissa!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme