Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Laila Snellman: Petra oli joukon musta hevonen

Mallitoimisto Paparazzin Laila Snellman ja Jari Leskinen pitävät Mallikoulusta pudonnutta Petraa kilpailun yllättäjänä.

Mallikoulussa on enää jäljellä kolme kilpailijaa, kun Petra joutui jättämään kilpailun taakseen ohjelman viimeisimmässä jaksossa.

Mallitoimisto Paparazzia tuomaristossa edustanut toimitusjohtaja Laila Snellman kertoo Petran olleen hänelle positiivinen yllätys mallikokelaiden joukossa.

– Petra oli joukon musta hevonen. En olisi alussa uskonut, että hän olisi neljän joukossa ja pärjäisi näin hyvin, mallimamma toteaa.

– Petra on hyvin kuvauksellinen, mutta hän on hyvin nuori ja vähän jäykkä vielä, hän jatkaa.

Myös Paparazzin pääbuukkaaja Jari Leskinen muistelee Petraa positiivisesti. Hänen mukaansa samaan, positiivisten yllättäjien joukkoon kuului myös edellisessä pudotuksessa kotiin lähtenyt Nette.

– Heidän mukanaolonsa ei ollut millään tavalla itsestään selvää. Heillä oli hirveän kova skarppi ja hyvä draivi päällä. He ovat matkan varrella tehneet varmasti eniten töitä ja myös kehittyneet eniten, Leskinen miettii.

– Näen molemmissa mahdollisuuksia, eteenkin näytöspuolella, sillä he ovat pitkiä, vahvannäköisiä tyttöjä, eivät mitään perinteisiä elovena-kaunottaria, hän toteaa.  

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme