Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Laila Snellman pudonneesta Netestä: Jakoi mielipiteitä

Mallimamma Laila Snellman kertoo nähneensä Netessä potentiaalia heti alusta alkaen. Kaikki tuomarit eivät kuitenkaan olleet hänen kanssaan samaa mieltä.

Yhden kilpailijan oli jälleen lähdettävä Mallikoulusta, ja tällä kertaa laukkunsa joutui pakkaamaan Nette.

– Nette epäonnistui kielikokeessa ja oli kuvauksessa jäykänlainen. Ja se riitti tällä kertaa siihen, että oli hänen aikansa lähteä, mallitoimisto Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman toteaa.

Tuomariston päätös oli Lailan mukaan yksimielinen, ja vaikka Nette olikin kilpailun aikana onnistunut yllättämään hänet positiivisesti.

– Netellä meni tosi hyvin! Hän oli alun perin sellainen, joka jakoi jyrkästi mielipiteitä. Toiset eivät nähneet häntä laisinkaan tälle alalle sopivana. Hän oli alussa jopa bodarin näköinen, ja se arvelutti.  Mutta minä halusin Neten mukaan sieltä 20 hakijan joukosta. Näin kaukaa, että tuossa tytössä on sitä jotakin.

– Hän on tosi kova tekemään töitä ja haluaa tätä ihan hirveästi. Lisäksi hän on ihana, valloittava persoona, ja uskon, että hän tulee tekemään töitä tällä alalla, ainakin Suomessa.

Netestä Lailalle jäi mieleen erityisesti valokuvaaja Juha Mustosen kanssa tehdyt Trendi-lehden editorialkuvaukset.

– Se oli aivan upea suoritus häneltä. Silloin näin ensimmäisen kerran Netessä sellaisen pehmeän naisellisuuden. Ja se kuva, jonka kuvaaja Juha toi näytille, oli upea. Netellä oli upea kaari kropassa, ja silloin tiesin, että Nette on muokattavissa.

Mallimamman mukaan Netellä onkin vielä työnsarkaa kroppansa kanssa, mikäli hän mielii tehdä töitä mallina.

– Nette on aika isokokoinen. Malli saa olla kunnossa, ja se on hyvä juttu, mutta kyllä naisen pitää olla naisellinen. Siinä on Netellä töitä edessä. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme